Menu

Renate Coen

Bewaar al het lekkers: yoghurt en granola maken

vormingsaanbod-bewaar-al-het-lekkers-yoghurt-en-granola-c-super-snapper.jpg

Datum:
maandag 27 november 2023
Locatie:
Zaal Stockmans
Startuur:
19u30
Taalniveau:
 
Wachtlijst »

Hou je van koken en ontdek je graag nieuwe recepten? Vind je het jammer om restjes te moeten weggooien? Wil je minder voedsel verspillen? Dan mag je deze kookworkshops zeker niet missen. 

We verkennen verschillende technieken om voeding langer te kunnen bewaren. Van confituren en siropen over chutneys tot melkzuurfermentatie.  

In de sessie Yoghurt en granola leer je zelf yoghurt maken en ontdek je hoe melkzuurfermentatie werkt. Met een unieke methode kan je yoghurt ook langer bewaren. En met smaakmakers en olie maak je er een origineel feestelijk hapje van. We gaan ook aan de slag met granola en maken een eigen combinatie van noten, granen en smaakmakers. Je gaat naar huis met een zelfgemaakt ontbijt voor de volgende dag. 

PRAKTISCHE INFO 

  • Wanneer: MA 27 NOV '23 van 19U30 tot 21U30 
  • Breng een schort, snijmesje, snijplank, keukenhanddoek, thermos (liefst met wijde opening), bewaardoos en bokaal (2 dl) mee. 
  • De workshop vindt plaats in de Stockmanszaal. Ingang & parking aan de achterkant van het gebouw (Keibergstraat). 

INSCHRIJVEN 

  • Deelnameprijs: € 20 
  • Inschrijven doe je via Avansa. Via de inschrijvingsknop hierboven kom je automatisch op hun website terecht.

Credits

IN SAMENWERKING MET CSA BOERDERIJ BIOBERG, INTEGRATIEDIENST ZAVENTEM, SAAMO ZAVENTEM - BUURTHUIS MOZAÏEK

Galerij


Wachtlijst »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.