Menu
Overige pagina's

Disclaimer

Het webplatform is eigendom van CC De Factorij, Willem Lamberstraat 10, 1930 Zaventem, tel: 02 307 72 71, e-mail: info@ccdefactorij.be, website: www.ccdefactorij.be

1. Voorwerp van de Gebruikersovereenkomst

Deze gebruikersovereenkomst bevat de bepalingen en de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de informatie en diensten die worden aangeboden door CC De Factorij op haar website www.ccdefactorij.be. Door het louter gebruik van de site en van diensten aangeboden op de site, word je geacht te hebben ingestemd met de bepalingen van deze gebruikersovereenkomst.

2. Aansprakelijkheid

CC De Factorij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of van de informatie erop. De teksten op deze website bezitten dan ook geen enkele juridische kracht. Er is veel werk besteed aan de creatie van deze website. De informatie erop komt van betrouwbare bronnen en werd waar mogelijk zorgvuldig gecheckt. Dit betekent niet dat CC De Factorij de juistheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook kan garanderen.

CC De Factorij noch haar providers kunnen aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, fouten of onderbrekingen in de elektronische publicaties en verwante informatiediensten. Evenmin zijn zij aansprakelijk voor enige schade die het eventueel niet correct of onvolledig doorsturen van elektronische formulieren kan veroorzaken.

3. Links en verwijzingen

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites en verwijzingen naar andere informatiebronnen. CC De Factorij biedt geen enkele garantie aangaande de kwaliteit of volledigheid van deze informatie. Het aanbieden van deze links impliceert geen samenwerking tussen CC De Factorij en de uitbaters van deze sites. CC De Factorij aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het consulteren van informatie die zich op andere websites of bij andere informatiebronnen bevindt waarnaar de website van CC De Factorij verwijst.

4. Persoonsgegevens

Via de website van CC De Factorij kan je inschrijven om onze elektronische nieuwsbrief te ontvangen. De gegevens die via deze weg verzameld worden, worden gebruikt om je op de hoogte te houden van de voorstellingen en nieuwsberichten van CC De Factorij. CC De Factorij geeft geen persoonlijke gegevens door aan derden, behalve als dat wettelijk verplicht is. Je hebt het recht om je gegevens op te vragen, te wijzigen of te schrappen. Meer info vind je in de privacyverklaring van CC De Factorij.

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.