Menu
Praktisch

Tickets & Vriendenpas

TICKETS


Online
Tickets aankopen doe je best online. Op onze website bestel je 24/24 en 7/7 tickets. Registreren of een account aanmaken is niet nodig. Betalen kan met Bancontact/MisterCash of kredietkaart. Zodra je tickets besteld zijn, ontvang je een bevestigingsmail. Na ontvangst van je betaling ontvang je je tickets via mail. Je kan deze thuis afdrukken of aan de balie laten printen. Of je kan de tickets downloaden op je smarthpone. Voor iPhone gebruikers is Passbook (app) standaard voorzien op IOS-smartphones. Android smartphone? Ga naar je Play Store en download een gratis wallet app. Wij hebben goede ervaringen met Pass2U.

Telefonisch
Telefonisch reserveren doe je door te bellen naar 02 307 72 72. Onze medewerkers zijn bereikbaar op maandag en vrijdag van 10u00 tot 14u00 en op woensdag en zaterdag van 12u00 tot 18u00. Betaling van de gereserveerde tickets moet binnen de 24 uur gebeuren ofwel ter plaatse of via elektronische bankverrichting (je krijgt instructies via mail). Indien de betaling na 24 uur niet in orde is, worden de plaatsen terug vrijgegeven. Bij telefonische reservaties worden geen tickets per post verstuurd. Tickets kan je ter plaatse afhalen of ontvangen via mail.

Ter plaatse

  • Onthaalbalie: Aan onze onthaalbalie ben je welkom op maandag en vrijdag van 10u00 tot 14u00 en op woensdag en zaterdag van 12u00 tot 18u00. Je betaalt je tickets onmiddellijk cash of met Bancontact/Mister Cash en neemt ze mee.
  • Avondkassa: Één uur voor aanvang van iedere voorstelling kan je tickets kopen aan onze onthaalbalie. Er worden dan enkel tickets voor die voorstelling verkocht. Betalen kan cash of met Bancontact/Mister Cash.

 

Ticketprijzen

Onderstaande prijzen en kortingstarieven gelden enkel op voorstellingen en activiteiten georganiseerd door CC De Factorij en zijn niet van toepassing op voorstellingen ‘Te gast’. 

Basis- of reductietarief
Naast de standaardprijs gelden er verschillende reductietarieven. De korting hangt af van het type voorstelling en de doelgroep. Zo genieten jongeren (-26J) en iets minder jonge bezoekers (+65J) van een korting. En onze familievoorstellingen hebben een voordelig tweeprijzentarief. Als vriend van CC De Factorij krijg je een mooie korting dankzij je Vriendenpas.

Opgelet: aan de ingang worden controles uitgevoerd. Heb je een ticket gekregen met korting waar je geen recht op hebt? Passeer dan even langs de ticketbalie. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Heb je recht op meerdere kortingen? Dan kies je voor de voordeligste.

Vriendenpas
Draag je CC De Factorij een warm hart toe en wil je genieten van een mooi voordeeltarief op de ticketprijs? Word dan vriend van CC De Factorij! De Vriendenpas kost € 10 en is geldig voor één cultuurseizoen (van september tot juni). De Vriendenpas is persoonlijk, dus je koopt met je unieke code één ticket per voorstelling. De vriendenprijs is niet geldig op voorstellingen 'te gast' en familievoorstellingen omdat deze al genieten van een voordelig tweeprijzentarief. Uitzonderlijk kan de prijs van een voorstelling bepaald worden door een artiest of gezelschap waardoor er geen vriendenprijs mogelijk is.

Goed om weten: Heb je nog een Vriendenpas van vorig seizoen ('20-'21)? De vervaldatum wordt verlengd t.e.m. 31/12/2021 dus je kan deze gebruiken om tickets te kopen op 4 september. Op die dag start namelijk de ticketverkoop voor voorstellingen tot januari 2022. Ook voor de rest van de voorstellingen (voorjaar 2022) die pas later dit najaar in verkoop gaan, kan je deze Vriendenpas gebruiken.

Koop je Vriendenpas online aan (via onderstaande knop) of bel/kom naar de ticketbalie tijdens de openingsuren .

IK KOOP EEN VRIENDENPAS '21- '22

Gezinsbond
Leden van de Gezinsbond krijgen op vertoon van hun lidkaart € 1 korting op familievoorstellingen en ontbijtfilms. Online kan je maximum 6 tickets aan Gezinsbondkorting boeken. Telt je gezin meer dan 6 personen? Neem dan contact op met de ticketbalie, zodat zij de reservatie voor jou kunnen doen.

Verhoogde tegemoetkoming
Geniet je van een verhoogde tegemoetkoming bij de mutualiteit? Dan kan je een gratis Vriendenpas aanvragen aan de ticketbalie van CC De Factorij. Met deze Vriendenpas krijg je korting op voorstellingen. Hiervoor dient een officieel attest van de mutualiteit te worden bezorgd aan het onthaal van CC De Factorij. De Vriendenpas is geldig voor één seizoen (van september 2020 tot juni 2021).

Kansentarief
Cliënten van het OCMW Zaventem kunnen gebruik maken van een speciaal voordeeltarief. Zo betaalt een kind € 2,5 en een volwassene € 3,5 per ticket. De kortingspas wordt aangemaakt aan onze ticketbalie op basis van een attest van het OCMW Zaventem en is één seizoen geldig (van september 2020 tot juni 2021). 

Educatief tarief
Leerlingen van Zaventemse scholen en de Zaventemse Academie die in klasverband naar avondvoorstellingen komen, kunnen gebruik maken van een educatief tarief: zij betalen 50% van het standaard tarief, met een minimum bedrag van € 10 per ticket. Leerkrachten nemen best op voorhand contact met info@ccdefactorij.be voor meer info.

Cadeaubon
Een cadeaubon van CC De Factorij is één jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Op de bon staat een code die je kan gebruiken om tickets online of aan de balie te kopen. Je bepaalt zelf het bedrag. Minimumbedrag van € 5, maximum € 100. Je kan de bon gebruiken om tickets of een Vriendenpas te kopen, tot het totaalbedrag op is. De cadeaubon geldt enkel bij aankoop van tickets voor voorstellingen georganiseerd door CC De Factorij, dus niet voor verenigingen of activiteiten die ‘Te Gast’ zijn. Een cadeaubon kan je online  of aan de ticketbalie kopen. Aan de balie krijg je 'm mee in een mooi geschenkhoesje.

Goed om weten: Heb je nog een cadeau- of waardebon van vorig seizoen ('20-'21)? De vervaldatum wordt verlengd t.e.m. 31/12/2021 dus je kan ze gebruiken om tickets te kopen op 4 september. Op die dag start namelijk de ticketverkoop voor voorstellingen tot januari 2022. Ook voor de rest van de voorstellingen (voorjaar 2022) die pas later dit najaar in verkoop gaan, kan je deze bonnen gebruiken.

Randuitcheques
Met de Randuitcheques kunnen cursisten Nederlands of deelnemers van Café Combinne in de Vlaamse Rand een voorstelling in de cultuur- en gemeenschapscentra betalen. We aanvaarden maximum drie cheques van € 7 / per persoon. In de RandKrant en op www.uitinderand.be vind je meer informatie over deze activiteiten.

Cultuurcheques
CC De Factorij aanvaardt de papieren Cultuurcheques van Sodexo en Edenred. Hiermee kan enkel aan de balie betaald worden.
 

ALGEMENE verkoopsVOORWAARDEN

Tickets worden noch terugbetaald, noch omgeruild. Een ticket is nooit geldig zonder QR-code. Herroepingsrecht of recht van afstand is niet mogelijk. Tickets kopen kan enkel via de door cultuurcentrum De Factorij erkende verkoopkanalen: www.ccdefactorij.be of aan onze ticketbalie. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk toegepast op alle tickets van CC De Factorij. Het is verboden tickets door te verkopen of aan derden te verschaffen, zelfs zonder winstmarge. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. CC De Factorij behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang te weigeren tot het evenement. Bij datumwijziging blijft het toegangsbewijs geldig. Namaak of een kopie van de tickets onder welke vorm dan ook is verboden en zal juridisch vervolgd worden. De ticketprijs is altijd inclusief transactiekosten en BTW. Door het aankopen van een ticket ga je akkoord met het huisreglement en de algemene voorwaarden.
 

Veelgestelde vragen


NIEUW --> Wijziging ticketvoorwaarden: ziekte (coronamaatregel)
Uitzonderlijk kan je in seizoen '20 - '21 je ticket omruilen voor een cadeaubon van CC De Factorij indien je ziek bent. Ben jij of iemand uit je bubbel ziek in de week van de activiteit? Laat dit minstens 4 uur voor aanvang weten aan de ticketbalie en krijg in ruil een cadeaubon. Enkel wie tijdig verwittigd komt in aanmerking! Neem contact op via tickets@ccdefactorij.be of 02 307 72 71 (kantoren CC).

Ticket verloren of vergeten? Help!
Neem vooraf contact op met de onthaalbalie tijdens de openingsuren. Scanning van e-tickets aan de avondkassa via smartphone of tablet is ook mogelijk. Enkel het ticket is een betalingsbewijs; een overschrijvingsbewijs wordt niet aanvaard.

Te laat! Wat nu?
Het is zowel voor de artiesten als het publiek in de zaal storend wanneer er tijdens de voorstelling nog mensen binnenkomen. Laatkomers kunnen enkel tijdens een pauze in de zaal toegelaten worden. Te laat door overmacht? De wekker niet gehoord? Of verkeerd gereden? Helaas kunnen we onder geen enkele voorwaarde je ticket terugbetalen of omruilen.

Annulatie
Tickets worden niet terugbetaald, noch omgeruild. Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht door het cultuurcentrum of het gezelschap? Dan word je per mail op de hoogte gebracht en gecontacteerd voor de compensatie van je ticket(s).

Uitverkocht
Bij uitverkochte zalen kan je je op de wachtlijst zetten. Dit kan op de website bij de betreffende voorstelling, telefonisch (02 307 72 72) of aan de ticketbalie tijdens de openingsuren. Als er nog plaats vrijkomt, word je persoonlijk gecontacteerd.

FAQ
Geen antwoord gevonden op je vraag? Lees onze FAQ-pagina.

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.