Menu
Praktisch

Tickets & Vriendenpas

Tickets voor seizoen 2019-2020

De ticketverkoop van het volledige seizoen 2019-2020 start op zaterdag 15 juni 2019. Tickets reserveren kan online of aan de balie vanaf 10U00.

 

verkooppunten


Online
Tickets aankopen doe je best online. Op onze website bestel je 24/24 en 7/7 tickets. Registreren of een account aanmaken is niet nodig. Betalen kan met Bancontact/MisterCash of kredietkaart. Zodra je tickets besteld zijn, ontvang je een bevestigingsmail. Na ontvangst van je betaling ontvang je je tickets via mail. Je kan deze thuis afdrukken of aan de balie laten printen. Of je kan de tickets downloaden op je smarthpone. Voor iPhone gebruikers is Passbook (app) standaard voorzien op IOS-smartphones. Android smartphone? Ga naar je Play Store en download een gratis wallet app. Wij hebben goede ervaringen met Pass2U.

Telefonisch
Telefonisch reserveren doe je door te bellen naar 02 307 72 72. Onze medewerkers zijn bereikbaar op woensdag van 14u00 tot 20u00, vrijdag van 9u00 tot 15u00 en zaterdag van 10u00 tot 14u00. Betaling van de gereserveerde tickets moet binnen de 24 uur gebeuren ofwel ter plaatse of via elektronische bankverrichting (je krijgt instructies via mail). Indien de betaling na 24 uur niet in orde is, worden de plaatsen terug vrijgegeven. Bij telefonische reservaties worden geen tickets per post verstuurd. Tickets kan je ter plaatse afhalen of ontvangen via mail.

Ter plaatse

  • Onthaalbalie: Aan onze onthaalbalie ben je welkom op woensdag van 14u00 tot 20u00, vrijdag van 9u00 tot 15u00 en zaterdag van 10u00 tot 14u00. Je betaalt je tickets onmiddellijk cash of met Bancontact/Mister Cash en neemt ze mee.
  • Avondkassa: Één uur voor aanvang van iedere voorstelling kan je tickets kopen aan onze onthaalbalie. Er worden dan enkel tickets voor die voorstelling verkocht. Betalen kan cash of met Bancontact/Mister Cash.

 

Ticketprijzen


Basis- of reductietarief
Naast de standaardprijs gelden er verschillende reductietarieven. De korting hangt af van het type voorstelling en de doelgroep. Zo genieten jongeren (-26j) en iets minder jonge bezoekers (+65j) van een korting. Ook familievoorstellingen worden aan een voordelig tarief aangeboden. Als vriend van CC De Factorij krijg je een voordeeltarief dankzij de Vriendenpas.

Opgelet: aan de ingang worden regelmatig controles uitgevoerd. Geef je een ticket met korting door aan familie of vrienden die hier geen recht op hebben? Laat ze dan op weg naar de zaal even passeren langs de avondkassa. Kortingen zijn niet cumuleerbaar (tenzij expliciet vermeld). Heb je recht op meerdere kortingen? Dan kies je best voor de voordeligste.

Vriendenpas
Draag je CC De Factorij een warm hart toe en wil je genieten van een voordeeltarief op de ticketprijs? Word dan vriend van CC De Factorij! De Vriendenpas kost € 10 en is geldig tijdens het cultuurseizoen dat loopt van september tot juni. Houders van een Vriendenpas krijgen een mooie korting op de ticketprijs. De Vriendenpas is persoonlijk, wat wil zeggen dat je met de code op de pas één ticket per voorstelling kan kopen. De korting geldt op alle voorstellingen georganiseerd door CC De Factorij (op enkele uitzonderingen na) en dus niet voor voorstellingen 'Te Gast'. 

Koop hier je vriendenpas (2019-2020)

Gezinsbond
Leden van de Gezinsbond krijgen op vertoon van hun lidkaart € 1 korting per ticket. Deze korting is enkel van toepassing op familievoorstellingen en ontbijt- en vakantiefilms georganiseerd door CC De Factorij.

Kansentarief / Verhoogde tegemoetkoming
Mensen die genieten van een verhoogde tegemoetkoming bij de mutualiteit kunnen een gratis Vriendenpas bekomen aan het onthaal van CC De Factorij. Met deze Vriendenpas krijg je korting op voorstellingen. Hiervoor dient een officieel attest van de mutualiteit te worden bezorgd aan het onthaal van CC De Factorij. De Vriendenpas is geldig voor één seizoen (sep - jun).

Cliënten bij OCMW Zaventem kunnen gebruik maken van een speciaal voordeeltarief: € 2,5 voor kinderen en € 3,5 voor volwassenen. De kortingspas kan worden aangemaakt aan het onthaal van het cultuurcentrum op basis van een attest van OCMW Zaventem en is geldig voor één seizoen (sep - jun).

Randuitcheques
Met de Randuitcheques kunnen cursisten Nederlands of deelnemers van Café Combinne in de Vlaamse Rand een voorstelling in de cultuur- en gemeenschapscentra betalen. We aanvaarden maximum drie cheques van € 7 / per persoon. In de RandKrant en op www.uitinderand.be vind je meer informatie over deze activiteiten.

 

ALGEMENE verkoopsVOORWAARDEN

Tickets worden noch terugbetaald, noch omgeruild. Een ticket is nooit geldig zonder QR-code. Herroepingsrecht of recht van afstand is niet mogelijk. Tickets kopen kan enkel via de door cultuurcentrum De Factorij erkende verkoopkanalen: www.ccdefactorij.be of aan onze ticketbalie. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk toegepast op alle tickets van CC De Factorij. Het is verboden tickets door te verkopen of aan derden te verschaffen, zelfs zonder winstmarge. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. CC De Factorij behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang te weigeren tot het evenement. Bij datumwijziging blijft het toegangsbewijs geldig. Namaak of een kopie van de tickets onder welke vorm dan ook is verboden en zal juridisch vervolgd worden. De ticketprijs is altijd inclusief transactiekosten en BTW. Door het aankopen van een ticket ga je akkoord met het huisreglement en de algemene voorwaarden.

 

Veelgestelde vragen


Ticket verloren of vergeten? Help!
Neem vooraf contact op met de onthaalbalie tijdens de openingsuren. Scanning van e-tickets aan de avondkassa via smartphone of tablet is ook mogelijk. Enkel het ticket is een betalingsbewijs; een overschrijvingsbewijs wordt niet aanvaard.

Te laat! Wat nu?
Het is zowel voor de artiesten als het publiek in de zaal storend wanneer er tijdens de voorstelling nog mensen binnenkomen. Laatkomers kunnen enkel tijdens een pauze in de zaal toegelaten worden. Te laat door overmacht? De wekker niet gehoord? Of verkeerd gereden? Helaas kunnen we onder geen enkele voorwaarde je ticket terugbetalen of omruilen.

Annulatie
Tickets worden niet terugbetaald, noch omgeruild. Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht door het cultuurcentrum of het gezelschap? Dan word je per mail op de hoogte gebracht en gecontacteerd voor de compensatie van je ticket(s).