Menu
Praktisch

Tickets & Vriendenpas

TICKETS


Online
Tickets aankopen doe je best online. Op onze website bestel je 24/24 en 7/7 tickets. Registreren of een account aanmaken is niet nodig. Betalen kan met Bancontact/MisterCash of kredietkaart. Zodra je tickets besteld zijn, ontvang je een bevestigingsmail. Na ontvangst van je betaling ontvang je je tickets via mail. Je kan deze thuis afdrukken of aan de balie laten printen. Of je kan de tickets downloaden op je smarthpone. Voor iPhone gebruikers is Passbook (app) standaard voorzien op IOS-smartphones. Android smartphone? Ga naar je Play Store en download een gratis wallet app. Wij hebben goede ervaringen met Pass2U.

Telefonisch
Telefonisch reserveren doe je door te bellen naar 02 307 72 72. Onze medewerkers zijn bereikbaar op maandag en vrijdag van 10u00 tot 14u00 en op woensdag en zaterdag van 12u00 tot 18u00. Betaling van de gereserveerde tickets moet binnen de 24 uur gebeuren ofwel ter plaatse of via elektronische bankverrichting (je krijgt instructies via mail). Indien de betaling na 24 uur niet in orde is, worden de plaatsen terug vrijgegeven. Bij telefonische reservaties worden geen tickets per post verstuurd. Tickets kan je ter plaatse afhalen of ontvangen via mail.

Ter plaatse

  • Onthaalbalie: Aan onze onthaalbalie ben je welkom op maandag en vrijdag van 10u00 tot 14u00 en op woensdag en zaterdag van 12u00 tot 18u00. Je betaalt je tickets onmiddellijk cash of met Bancontact/Mister Cash en neemt ze mee.
  • Avondkassa: Één uur voor aanvang van iedere voorstelling kan je tickets kopen aan onze onthaalbalie. Er worden dan enkel tickets voor die voorstelling verkocht. Betalen kan cash of met Bancontact/Mister Cash.

 

Ticketprijzen


Basis- of reductietarief
Naast de standaardprijs gelden er verschillende reductietarieven. De korting hangt af van het type voorstelling en de doelgroep. Zo genieten jongeren (-26j) en iets minder jonge bezoekers (+65j) van een korting. Ook familievoorstellingen worden aan een voordelig tarief aangeboden. Als vriend van CC De Factorij krijg je een voordeeltarief dankzij de Vriendenpas.

Opgelet: aan de ingang worden regelmatig controles uitgevoerd. Geef je een ticket met korting door aan familie of vrienden die hier geen recht op hebben? Laat ze dan op weg naar de zaal even passeren langs de avondkassa. Kortingen zijn niet cumuleerbaar (tenzij expliciet vermeld). Heb je recht op meerdere kortingen? Dan kies je best voor de voordeligste.

Vriendenpas
Draag je CC De Factorij een warm hart toe en wil je genieten van een voordeeltarief op de ticketprijs? Word dan vriend van CC De Factorij. De Vriendenpas kost € 10 en is geldig tijdens het cultuurseizoen dat loopt van september tot juni. Houders van een Vriendenpas krijgen een mooie korting op de ticketprijs. 65-plussers hebben trouwens meer korting met de Vriendenpas dan met de leeftijdskorting. De Vriendenpas is persoonlijk, wat wil zeggen dat je met de code op de pas één ticket per voorstelling kan kopen. De korting geldt op voorstellingen georganiseerd door CC De Factorij. De Vriendenpas is niet geldig op familievoorstellingen omdat deze genieten van een voordelig tweeprijzenbeleid en voorstellingen 'Te Gast'. Uitzonderlijk kan de prijs van een voorstelling vastgelegd worden door het management van een artiest waardoor er geen Vriendenprijs van toepassing is.

Koop hier je vriendenpas (2019-2020)

Gezinsbond
Leden van de Gezinsbond krijgen op vertoon van hun lidkaart € 1 korting per ticket. Deze korting is enkel van toepassing op familievoorstellingen en ontbijt- en vakantiefilms georganiseerd door CC De Factorij.

Kansentarief / Verhoogde tegemoetkoming
Mensen die genieten van een verhoogde tegemoetkoming bij de mutualiteit kunnen een gratis Vriendenpas bekomen aan het onthaal van CC De Factorij. Met deze Vriendenpas krijg je korting op voorstellingen. Hiervoor dient een officieel attest van de mutualiteit te worden bezorgd aan het onthaal van CC De Factorij. De Vriendenpas is geldig voor één seizoen (sep - jun).

Cliënten bij OCMW Zaventem kunnen gebruik maken van een speciaal voordeeltarief: € 2,50 voor kinderen en € 3,50 voor volwassenen. De kortingspas kan worden aangemaakt aan het onthaal van het cultuurcentrum op basis van een attest van OCMW Zaventem en is geldig voor één seizoen (sep - jun).

Cadeaubon
Een cadeaubon van CC De Factorij is één jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Op de bon staat een code die je kan gebruiken om tickets online of aan de balie te kopen. Je bepaalt zelf het bedrag. Minimumbedrag van € 5, maximum € 100. Je kan de bon gebruiken om tickets of een Vriendenpas te kopen, tot het totaalbedrag op is. De cadeaubon geldt enkel bij aankoop van tickets voor voorstellingen georganiseerd door CC De Factorij, dus niet voor verenigingen of activiteiten die ‘Te Gast’ zijn. Een cadeaubon kan je online  of aan de ticketbalie kopen. Aan de balie krijg je 'm mee in een mooi geschenkhoesje.

Randuitcheques
Met de Randuitcheques kunnen cursisten Nederlands of deelnemers van Café Combinne in de Vlaamse Rand een voorstelling in de cultuur- en gemeenschapscentra betalen. We aanvaarden maximum drie cheques van € 7 / per persoon. In de RandKrant en op www.uitinderand.be vind je meer informatie over deze activiteiten.

Cultuurcheques
CC De Factorij aanvaardt papieren Cultuurcheques van Sodexho. Hiermee kan enkel aan de balie betaald worden.
 

ALGEMENE verkoopsVOORWAARDEN

Tickets worden noch terugbetaald, noch omgeruild. Een ticket is nooit geldig zonder QR-code. Herroepingsrecht of recht van afstand is niet mogelijk. Tickets kopen kan enkel via de door cultuurcentrum De Factorij erkende verkoopkanalen: www.ccdefactorij.be of aan onze ticketbalie. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk toegepast op alle tickets van CC De Factorij. Het is verboden tickets door te verkopen of aan derden te verschaffen, zelfs zonder winstmarge. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. CC De Factorij behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang te weigeren tot het evenement. Bij datumwijziging blijft het toegangsbewijs geldig. Namaak of een kopie van de tickets onder welke vorm dan ook is verboden en zal juridisch vervolgd worden. De ticketprijs is altijd inclusief transactiekosten en BTW. Door het aankopen van een ticket ga je akkoord met het huisreglement en de algemene voorwaarden.
 

Veelgestelde vragen


Ticket verloren of vergeten? Help!
Neem vooraf contact op met de onthaalbalie tijdens de openingsuren. Scanning van e-tickets aan de avondkassa via smartphone of tablet is ook mogelijk. Enkel het ticket is een betalingsbewijs; een overschrijvingsbewijs wordt niet aanvaard.

Te laat! Wat nu?
Het is zowel voor de artiesten als het publiek in de zaal storend wanneer er tijdens de voorstelling nog mensen binnenkomen. Laatkomers kunnen enkel tijdens een pauze in de zaal toegelaten worden. Te laat door overmacht? De wekker niet gehoord? Of verkeerd gereden? Helaas kunnen we onder geen enkele voorwaarde je ticket terugbetalen of omruilen.

Annulatie
Tickets worden niet terugbetaald, noch omgeruild. Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht door het cultuurcentrum of het gezelschap? Dan word je per mail op de hoogte gebracht en gecontacteerd voor de compensatie van je ticket(s).