Menu
Praktisch

Huisregels

Vestiaire + lockers


Maak gebruik van onze gratis vestiaire. Om veiligheidsredenen mogen er geen jassen, rugzakken of dergelijke worden meegenomen in zaal. Je kan je jas met een gerust hart achterlaten in de bewaakte vestiaire of in de lockers (voorzie hiervoor een stuk van € 1).

Kinderen


Bij familievoorstellingen is er vaak een leeftijdsgrens van toepassing, gelieve deze te respecteren. Dit omwille van soms ongepaste inhoud, schokkende beelden, expliciet taalgebruik of gevoelige thema’s. Kinderen worden altijd begeleid door een volwassene, tenzij vooraf anders vermeld. Ook kleine kinderen, die liever op de schoot van mama of papa blijven zitten, hebben een toegangsticket nodig.

Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen
Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.
Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Goed om weten: bij familievoorstellingen op locatie is er geen gratis kinderoppas voorzien.

Mobiele telefoons en wifi


Zet het geluid van je gsm op stil voor elke voorstelling. Opgelet: er is amper gsm-bereik in het gebouw, personen die bereikbaar moeten blijven houden hier best rekening mee. In de publieke delen van CC De Factorij is er gratis wifi.

Opnames


Fotograferen en geluids- of beeldopnames maken van de voorstellingen is verboden. Indien je tijdens een voorstelling iemand dit ziet doen, dan heeft hij of zij hier expliciet toestemming voor gekregen van het cultuurcentrum en/of het gezelschap.

Foto’s van activiteiten


Tijdens je bezoek aan CC De Factorij is het mogelijk dat er foto's gemaakt worden waarop je te zien bent. Deze beelden worden enkel gebruikt door het CC in eigen publicaties, op de website of sociale media. Indien je dit niet wenst, laat dit dan ter plaatse weten aan de fotograaf of een van onze medewerkers.

Eten en drinken


Eten en drinken laten we niet toe in onze theater- en softsportzaal. Voor of na de voorstelling ben je welkom in onze foyer of Eetcafé De Factorij.

Oordopjes


Aan de onthaalbalie kan je gratis oordoppen verkrijgen. Vraag ernaar bij één van onze medewerkers.

Camerabewaking


In CC De Factorij hangen bewakingscamera’s. Wegens veiligheidsredenen kan je gefilmd worden.

 

Veelgestelde vragen

 

Ticket verloren of vergeten? Help!


Neem vooraf contact op met de onthaalbalie tijdens de openingsuren. Scanning van e-tickets aan de avondkassa via smartphone of tablet is ook mogelijk. Enkel het ticket is een betalingsbewijs; een overschrijvingsbewijs wordt niet aanvaard.

Te laat! Wat nu?


Het is zowel voor de artiesten als het publiek in de zaal storend wanneer er tijdens de voorstelling nog mensen binnenkomen. Laatkomers kunnen enkel tijdens een pauze in de zaal toegelaten worden. Te laat door overmacht? De wekker niet gehoord? Of verkeerd gereden? Helaas kunnen we onder geen enkele voorwaarde je ticket terugbetalen of omruilen.

Annulatie


Tickets worden niet terugbetaald, noch omgeruild. Kan een voorstelling niet doorgaan omwille van overmacht door het cultuurcentrum of het gezelschap? Dan word je per mail op de hoogte gebracht en gecontacteerd voor de compensatie van je ticket(s).

 

FAQ

Geen antwoord gevonden op je vraag? Lees onze FAQ-pagina.

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.