Menu
Praktisch

Toegankelijkheid

Algemene tips


De hoofdingang van CC De Factorij bereik je langs de Willem Lambertstraat via de trappen. Opgelet: Er is een rolstoelpad ingewerkt in de trappen, daardoor is het niveau van de trappen niet overal even hoog. Hou daarom uiterst links (muur bib) of rechts (muur CC) aan, enkel hier zijn de trappen gelijk verdeeld. De deuren van Bistro F zijn geen ingang.

Ben je wat moeilijk te been? Weet dat je in de theaterzaal de trappen kan vermijden door de juiste plaats te kiezen op het zaalplan: kies dan voor rij A.

Ben je rolstoelgebruiker, slechtziend of slechthorend? Geef ruim vooraf een seintje aan CC De Factorij: bel naar 02 307 72 72 of mail naar info@ccdefactorij.be.

 

Rolstoelgebruiker


Rolstoelgebruikers maken gebruik van speciaal voorziene plaatsen, rij K, in de theaterzaal. Het is niet mogelijk rolstoelplaatsen te reserveren via de website. Je bestelt je tickets best via 02 307 72 72 tijdens de openingsuren. In de Willem Lambertstraat en op de parking aan de achterzijde van CC De Factorij vind je parkeerplaatsen dichtbij de in- en uitgang. Opgelet: vergeet je parkeerschijf niet te leggen.

 

Slechtziend


Je assistentiehond is uiteraard van harte welkom. Gelieve dit te melden bij reservatie, dan kunnen wij een goede zitplaats garanderen. De avond zelf begeleiden onze medewerkers je graag naar je plaats.

 

Slechthorend


Bij bepaalde voorstellingen kan je een individueel gehoorsysteem verkrijgen aan de balie. Gelieve dit tijdig te melden aan onze onthaalmedewerkers (minstens een dag voordat de voorstelling start).