Menu
Praktisch

Toegankelijkheid

Algemene tips


De hoofdingang van CC De Factorij bereik je langs de Willem Lambertstraat via de trappen. Opgelet: Er is een rolstoelpad ingewerkt in de trappen, daardoor is het niveau van de trappen niet overal even hoog. Hou daarom uiterst links (muur bib) of rechts (muur CC) aan, enkel hier zijn de trappen gelijk verdeeld. De deuren van Eetcafé De Factorij zijn geen ingang, maar een nooduitgang.

Ben je wat moeilijk te been? Weet dat je in de theaterzaal de trappen kan vermijden door de juiste plaats te kiezen op het zaalplan: kies dan voor rij A.

CC De Factorij aanvaardt de European Disability Card en de Begeleiderspas van de Provincie Vlaams-Brabant. Op (eenmalig) vertoon van deze pas krijgt de begeleider gratis toegang tot de voorstelling. Tickets reserveren voor rolstoelgebruiker en voor begeleiders kan via onze website. Meer info: eudisabilitycard.be en Begeleiderspas.

Ben je rolstoelgebruiker, slechtziend of slechthorend? Geef ruim vooraf een seintje aan CC De Factorij: bel naar 02 307 72 72 of mail naar info@ccdefactorij.be.

 

ROLSTOELGEBRUIKER


Rolstoelgebruikers maken gebruik van speciaal voorziene plaatsen in de theaterzaal. Je kan via de website je rolstoelplaats en nog één extra plaats boeken. Kies eerst het tarief (standaard, Vriendenprijs, 65+,...) en duid vervolgens in het zaalplan een rolstoelplaats op rij K aan. Indien je met meer dan twee personen komt, kan je de tickets in twee keer boeken: eerst rolstoel + 1 plaats en daarna in een volgend order de extra kaart(en), vrij te plaatsen in de zaal (bv. de rij voor jou). Wil je met meer dan twee personen naast elkaar zitten, allemaal op de rij K? Neem dan contact op met de ticketbalie. In de Willem Lambertstraat en op de parking aan de achterzijde van CC De Factorij vind je parkeerplaatsen dichtbij de in- en uitgang. Opgelet: vergeet je parkeerschijf niet te leggen.

SLECHTZIEND


Je assistentiehond is uiteraard van harte welkom. Gelieve dit te melden bij reservatie, dan kunnen wij een goede zitplaats garanderen. De avond zelf begeleiden onze medewerkers je graag naar je plaats.

SLECHTHOREND


Bij bepaalde voorstellingen kan je een individueel gehoorsysteem verkrijgen aan de balie. Gelieve dit aan te duiden wanneer je tickets boekt via onze website of te melden aan onze onthaalmedewerkers (minstens een dag voordat de voorstelling start) indien je tickets boekt via de balie of telefonisch.

FAQ


Geen antwoord gevonden op je vraag? Lees onze FAQ-pagina.

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.