Menu

Nieuws

interviews-eugene-en-travelling-doll.png
di 4 okt '22

Gesprek met de makers van 'Eugene Onegin' en 'The travelling doll'

Soms is het leuk om eens achter de schermen te kijken. Hoe gingen de makers te werk, wat is er zo boeiend aan de voorstelling, hoe verliepen de repetities? We spraken met de mensen achter een opera van Tsjaikovski en een voorstelling over Franz Kafka.

Lees verder »
cover-sep-jan-1.jpg
vr 16 sep '22

Dé cultuurtips van...

Wat zijn de niet te missen tips van collega's Eva, Jasper en Lies? Ze geven je graag hun persoonlijke keuze uit de eerste helft van ons cultuurseizoen '22 - '23.

Lees verder »
paginas-van-171113-seizoensbrochureccdefactorij-drukklaar-1-1.jpg
ma 12 sep '22

Geef cultuur cadeau!

Op zoek naar een geschenk voor de feestdagen? Een verjaardag in het verschiet? Dan is de cadeaubon van CC De Factorij een goede keuze.

Lees verder »
fien-cools-1-klein-formaat.jpg
do 18 aug '22

Vacature theatertechnicus

Word jij onze nieuwe collega?

Lees verder »
begeleiderspas-logo-vlaamsbrabant.png
ma 6 jun '22

Gratis ticket voor begeleider van persoon met handicap

De European Disability Card en de begeleiderspas van de Provincie Vlaams-Brabant geeft recht op 1 gratis ticket voor begeleider.

Lees verder »
cover-6.jpg
wo 25 mei '22

Lancering seizoen 2022-2023

Ontdek het nieuwe programma vanaf maandag 30 mei (10u00). Ook je Vriendenpas kan je vanaf dan aankopen. De ticketverkoop start op zaterdag 11 juni (12u00).

Lees verder »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.