Menu

Nieuws

foto-zjef-1.jpeg
vr 13 jan '23

GrenZeloos Lokaal

De Zaventemse jeugdhuizen en De Factorij slaan de handen in elkaar dit voorjaar. Onder de noemer GrenZeloos Lokaal gaan we samen op zoek naar jong lokaal kunstzinnig talent. We spraken met Zjef Struyven van jeugdhuis Terminal T over het project. 

Lees verder »
cover-feb-jun-1.jpg
do 12 jan '23

Dé cultuurtips van...

Wat zijn de niet te missen tips van collega's Eva, Jasper en Lies? Ze geven je graag hun persoonlijke keuze uit de tweede helft van ons cultuurseizoen '22 - '23.

Lees verder »
dynamo-med-collectif-malunes-218-3.jpg
do 12 jan '23

Gesprek met de makers van komende voorstellingen in CC De Factorij

Soms is het leuk om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Hoe gingen de makers te werk, wat is er zo boeiend aan de voorstelling, hoe verliepen de repetities? We pikten er een circus-, familie- en vormingstheatervoorstelling uit!

Lees verder »
kunstcentrumdeloods-zondag15mei-edegemevenbeeld-10-1.jpg
di 10 jan '23

Doe mee aan Atelier in Beeld: een open atelierweekend

Ben je een beeldend kunstenaar, heb je een eigen atelier en woon je in Zaventem? Schrijf je dan nu in voor Atelier in Beeld.

Lees verder »
lowres1.jpg
di 20 dec '22

Interview Firgun Ensemble

Op zaterdag 21 januari wijkt De Factorij voor de eerste keer uit naar de St-Martinuskerk voor een klassiek concert. We verwelkomen dan het jonge klarinet kwintet Firgun Ensemble.

Lees verder »
logo-periferik-kleur.png
di 8 nov '22

Periferik

Een samenwerking van Kaaitheater, Westrand, Cc Strombeek, CC De Factorij, die samen zeven bijzondere producties presenteren.

Lees verder »
cover-sep-jan-1.jpg
vr 16 sep '22

Dé cultuurtips van...

Wat zijn de niet te missen tips van collega's Eva, Jasper en Lies? Ze geven je graag hun persoonlijke keuze uit de eerste helft van ons cultuurseizoen '22 - '23.

Lees verder »
paginas-van-171113-seizoensbrochureccdefactorij-drukklaar-1-1.jpg
ma 12 sep '22

Geef cultuur cadeau!

Op zoek naar een geschenk voor de feestdagen? Een verjaardag in het verschiet? Dan is de cadeaubon van CC De Factorij een goede keuze.

Lees verder »
begeleiderspas-logo-vlaamsbrabant.png
ma 6 jun '22

Gratis ticket voor begeleider van persoon met handicap

De European Disability Card en de begeleiderspas van de Provincie Vlaams-Brabant geeft recht op 1 gratis ticket voor begeleider.

Lees verder »
cover-6.jpg
wo 25 mei '22

Lancering seizoen 2022-2023

Ontdek het nieuwe programma vanaf maandag 30 mei (10u00). Ook je Vriendenpas kan je vanaf dan aankopen. De ticketverkoop start op zaterdag 11 juni (12u00).

Lees verder »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.