Menu

Nieuws

polyvalentopenopstelling1003.jpg
do 9 jun '22

Vacature logistiek medewerker

Word jij onze nieuwe collega?

Lees verder »
cover-6.jpg
wo 25 mei '22

Lancering seizoen 2022-2023

Ontdek het nieuwe programma vanaf maandag 30 mei (10u00). Ook je Vriendenpas kan je vanaf dan aankopen. De ticketverkoop start op zaterdag 11 juni (12u00).

Lees verder »
2021-09-26ccde-factorijzaventem-41.jpg
vr 1 apr '22

Wat vind jij van CC De Factorij?

CC De Factorij is benieuwd naar je mening. Neem deel aan onze enquête en laat ons weten waar we het goed doen en waar we kunnen verbeteren.

Lees verder »
cover-5.jpg
do 17 mrt '22

Interviews met Geike, Angelo van Ontroerend Goed & Helder Seabra

Zangeres Geike over haar solotournee, Helder Seabra over zijn hedendaagse dansvoorstelling en acteur Angelo vertelt waarom hij theater brengt voor mensen die niet graag naar theater gaan. Uitsmijter: Dirk van de circusvoorstelling Carrousel des Moutons.

Lees verder »
bakwedstrijd-rechthoek.png
vr 11 mrt '22

Oproep: bakwedstrijd

Doe jij niets liever dan bakken? Kan jij als geen ander beslag kloppen of biscuits versieren? Schrijf je dan in voor onze bakwedstrijd en win schone prijzen!

Lees verder »
gebouw043.jpg
vr 18 feb '22

Veilig genieten van cultuur - code geel

Op MA 7 MRT '22 schakelt de coronabarometer over naar naar code geel. Het Covid Safe Ticket, de mondmaskerplicht en capaciteitsbeperking is niet meer van toepassing.

Lees verder »
pianodays-logopinkrgb-1.png
vr 18 feb '22

Pianodays 2022

Van 25 maart tot 3 april zetten in totaal elf gemeenten (en de stad Mechelen) cultuurhuizen, bibliotheken en kerken open voor klavierspelers allerhande.

Lees verder »
ateliervanmarcelvlamynckcevenbeeld1-2.jpg
di 1 feb '22

Doe mee aan Atelier in Beeld: een open atelierweekend

Ben je een beeldend kunstenaar, heb je een eigen atelier en woon je in Zaventem? Schrijf je dan nu in voor Atelier in Beeld.

Lees verder »
interviews.png
vr 21 jan '22

Interview met Peter van Laika, Christophe van Het nieuwstedelijk en Anna en Nathan over Bartlebabe

Alchemist Peter De Bie over de zintuigelijke totaalervaring 'BALSAM' en tipt nog enkele niet-te-missen-voorstellingen. Theatermaker Christope Aussems over 'Man in de mist'. Anna Franziska Jäger en Nathan Ooms over 'Bartlebabe'.

Lees verder »
221126-ticketverkoop-deel-2.jpg
vr 14 jan '22

De seizoenstips van Evie, Joris en Sil (deel 2)

Omdat onze programmatoren natuurlijk àlles wat ze programmeren aanraden, vroegen we eens aan andere collega's naar hun niet te missen tips. Evie, Joris en Sil maakten een lijstje van hun eigen toppers.

Lees verder »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.