Menu

Nieuws

voorleessessie-251120-5-1.jpg
di 30 mrt '21

Annelore leest voor

Af en toe komt Annelore bij ons langs. Ze nestelt zich in onze knusse voorleeshoek en brengt haar kamishibai en leuke kinderboeken mee. Je kan hier haar verhalen gratis (her)bekijken.

Lees verder »
radio-zoutloos.jpg
wo 24 mrt '21

Radi'O Zoutloos in de woonzorgcentra in Zaventem

CC De Factorij trakteert enkele woonzorgcentra en zorginstellingen op een ontroerend en hilarisch luisterspel van Studio Orka.

Lees verder »
img20200826213514.jpg
vr 19 mrt '21

Samen tegen corona - Stand van zaken in CC De Factorij

Tot en met 1/05/21 sluit het cultuurcentrum om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De nieuwe expo 'Born Refugee' is wel toegankelijk vanaf 19/04/21.

Lees verder »
2-4.jpg
di 2 mrt '21

Doe mee aan de grote publieksbevraging over corona en cultuur

De coronacrisis heeft niet enkel een enorme impact op ons dagelijks leven, maar ook op de cultuursector. Omdat we er alles aan willen doen om je zo snel mogelijk weer in alle veiligheid te kunnen ontvangen, stellen we graag enkele vragen over corona en on

Lees verder »
naamloos-1.jpg
di 9 feb '21

Week van de Belgische muziek

Van 8 t.e.m. 14 februari '21 viert CC De Factorij de Week van de Belgische muziek! Met jouw hulp stellen wij de beste Belgische afspeellijst samen.

Lees verder »
ateliervanmarcelvlamynckcevenbeeld1-2.jpg
za 16 jan '21

Doe mee aan Atelier in Beeld: een nieuw open atelierweekend!

Ben je een beeldend kunstenaar, heb je een eigen atelier en woon je in Zaventem? Schrijf je dan nu in voor Atelier in Beeld!

Lees verder »
campagnebeeld-winterwonder-square.jpg
vr 11 dec '20

Winterwonder: CC De Factorij houdt je warm

Tijdens de donkere winterdagen wil CC De Factorij een baken van licht zijn: met 4 lichtinstallaties in Groot-Zaventem, een parcours langs prachtige raamtekeningen en persoonlijke boodschappen van jou op onze muren!

Lees verder »
2020-12-14-110451919.jpg
vr 11 dec '20

Ontdek alle raamtekeningen in Zaventem

Verschillende illustratoren lieten hun tekenkunsten los op de ramen van het CC én op andere ramen in Zaventem. Bezoek de Winterwonder-tekeningen nog tot 28 FEB '21.

Lees verder »
uitnodigingde-sint-uitgesneden-1.jpg
do 26 nov '20

Familiepret - ontdek de online initiatieven

Achter de schermen zitten we niet stil en broeden we op ideeën om verbonden te blijven met jullie, het fijnste publiek van Vlaanderen. En speciaal voor de families hebben we alvast enkele leuke (online) activiteiten gepland.

Lees verder »
projectwww19-20011logoklein-2.jpg
di 13 okt '20

Projectwww zoekt jongeren

Ben jij tussen de 15 en 19 jaar? En wil je graag je creatieve ei kwijt op een podium of achter de schermen van een voorstelling? Dan is er een grote kans dat je jezelf dit jaar een rol ziet spelen in projectwww.

Lees verder »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.