Menu

Nieuws

logo-periferik-kleur.png
ma 29 mei '23

Periferik 2023-2024

Een samenwerking van Kaaitheater, Westrand, Cc Strombeek, CC De Factorij, die samen zeven bijzondere producties presenteren.

Lees verder »
230512-lancering-nieuw-seizoen.jpg
di 16 mei '23

Programma, ticketverkoop en Vriendenpas 2023-2024

Ontdek het nieuwe programma vanaf maandag 29 mei (9u00) online. De ticketverkoop start op zaterdag 10 juni (12u00). Koop nu je Vriendenpas aan!

Lees verder »
htflogocmyk-print-1.jpg
wo 10 mei '23

Het Theaterfestival

Van donderdag 7 tot en met zondag 17 september landt Het TheaterFestival terug in Brussel!

Lees verder »
boerenrologooker.png
do 27 apr '23

Fotografiewedstrijd 'van zaaien tot oogsten'

Kan jij het boerenleven in Oost-Brabant met één klik vastleggen? Doe dan mee aan de fotografiewedstrijd ‘Van zaaien tot oogsten’ en maak kans op een mooie prijs!

Lees verder »
cover-feb-jun-1.jpg
do 12 jan '23

Dé cultuurtips van...

Wat zijn de niet te missen tips van collega's Eva, Jasper en Lies? Ze geven je graag hun persoonlijke keuze uit de tweede helft van ons cultuurseizoen '22 - '23.

Lees verder »
dynamo-med-collectif-malunes-218-3.jpg
do 12 jan '23

Gesprek met de makers van komende voorstellingen in CC De Factorij

Soms is het leuk om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Hoe gingen de makers te werk, wat is er zo boeiend aan de voorstelling, hoe verliepen de repetities? We pikten er een circus-, familie- en vormingstheatervoorstelling uit!

Lees verder »
lowres1.jpg
di 20 dec '22

Interview Firgun Ensemble

Op zaterdag 21 januari wijkt De Factorij voor de eerste keer uit naar de St-Martinuskerk voor een klassiek concert. We verwelkomen dan het jonge klarinet kwintet Firgun Ensemble.

Lees verder »
cover-sep-jan-1.jpg
vr 16 sep '22

Dé cultuurtips van...

Wat zijn de niet te missen tips van collega's Eva, Jasper en Lies? Ze geven je graag hun persoonlijke keuze uit de eerste helft van ons cultuurseizoen '22 - '23.

Lees verder »
paginas-van-171113-seizoensbrochureccdefactorij-drukklaar-1-1.jpg
ma 12 sep '22

Geef cultuur cadeau!

Op zoek naar een geschenk voor de feestdagen? Een verjaardag in het verschiet? Dan is de cadeaubon van CC De Factorij een goede keuze.

Lees verder »
begeleiderspas-logo-vlaamsbrabant.png
ma 6 jun '22

Gratis ticket voor begeleider van persoon met handicap

De European Disability Card en de begeleiderspas van de Provincie Vlaams-Brabant geeft recht op 1 gratis ticket voor begeleider.

Lees verder »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.