Menu
Praktisch

Bereikbaarheid

Hoofdingang


Willem Lambertstraat 10a, 1930 Zaventem

De hoofdingang van CC De Factorij bereik je langs de Willem Lambertstraat via de trappen. Opgelet: Er is een rolstoelpad ingewerkt in de trappen, daardoor is het niveau van de trappen niet overal even hoog. Hou daarom uiterst links (muur bib) of rechts (muur CC) aan, enkel hier zijn de trappen gelijk verdeeld. De deuren van Eetcafé De Factorij zijn geen ingang, dit zijn nooddeuren.

CC De Factorij ligt vlakbij het treinstation Zaventem dus we moedigen het gebruik van het openbaar vervoer sterk aan.

 

Openbaar vervoer


Trein
Het station Zaventem (dorp) ligt op slechts twee minuten loopafstand van het cultuurcentrum. Wandel het station uit richting spoor 1 en neem de trap uitgang Keibergstraat. Steek de straat over. Na enkele passen zie je CC De Factorij aan je linkerzijde.

Je kan ook via station Zaventem Luchthaven (Brussels Airport) reizen. Dan betaal je wel diabolotaks (extra toeslag op je ticket). Het cultuurcentrum bereik je vanuit de luchthaven met de fiets (10 min), met een taxi of neem de bus en stap af aan de halte Zaventem Kerkplein (zie bus). Meer info via www.nmbs.be

Bus
Vanaf Zaventem halte Kerkplein is het slechts 5 minuten wandelen naar het cultuurcentrum. Volgende bussen stoppen aan Zaventem Kerkplein: lijn 272, 282, 359, 530, 531, 616 en 830. Stippel je busreis uit via www.delijn.be

 

Met de fiets


Je fiets kan je kwijt in één van de vele fietsenstallingen rondom het cultuurcentrum. Een elektrische fiets kan je opladen aan één van de twee laadpalen.

 

Toch met de auto?


Zaventem is vanuit Antwerpen bereikbaar via de E19. Vertrek je vanuit Leuven, Brussel of Gent dan neem je de E40. Je neemt best afslag Zaventem-Henneaulaan.

 

Parkeren


CC De Factorij ligt vlakbij het station dus we moedigen het gebruik van het openbaar vervoer sterk aan. Je fiets kan je kwijt in een van de fietsenstallingen rondom het CC. Kom je toch met de auto? Vertrek ruim op tijd naar de voorstelling: zo heb je alle tijd om te parkeren. Het parkeerplan (ook te downloaden onderaan deze pagina) helpt je op weg.

In Zaventem centrum is het verplicht de geldige Europese blauwe schijf te plaatsen tussen 7 uur ’s morgens en 20 uur ’s avonds (van maandag tot vrijdag). Rond CC De Factorij is de maximale parkeerduur 4 uur, behalve in de Stationsstraat daar parkeer je maximaal 2 uur. Op het Kerplein is betalend parkeren van kracht. Meer info: dienst Mobiliteit Zaventem.

Shuttledienst


Na de voorstelling kan je gebruik maken van een taxidienst binnen de grenzen van Groot-Zaventem: Zaventem, Sterrebeek, Nossegem en Sint-Stevens-Woluwe. Om hiervan gebruik te maken, neem je op voorhand zelf contact op met Taxi Walter Zaventem. Op vertoon van je toegangsticket betaal je € 5 per persoon voor de rit.

FAQ


Geen antwoord gevonden op je vraag? Lees onze FAQ-pagina.

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.