Menu

Scholen

of spring meteen naar jouw leeftijd:

Reserveren

Op dinsdag 30 mei om 9U00 staat het cutluuraanbod voor scholen online.

Er zijn twee inschrijvingsrondes:

  1. Woensdag 31 mei voor scholen uit Groot-Zaventem (= Zaventem, Sterrebeek, Nossegem & Sint-Stevens-Woluwe)
  2. Woensdag 7 juni voor scholen buiten Groot-Zaventem

We doen ons uiterste best om alle reservaties voor het einde van het schooljaar te bevestigen.

Je kan via de informatiepagina’s van de voorstellingen naar de reservatiepagina doorklikken of rechtstreeks via deze link.

Net als voorheen geef je de voorkeuren door van jouw school, later ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle aan jouw school toegekende reservaties. Probeer de inschrijvingen van de school zoveel mogelijk te bundelen. Hou bij de reservatie rekening met andere uitstappen, verlofdagen, sportdagen, pedagogische studiedagen,…

We begrijpen dat je bij reservatie in juni nog geen exacte aantallen kent voor het volgende schooljaar. Probeer wel het aantal leerlingen zo correct mogelijk in te schatten.

Omkadering & Feedback

Lesmateriaal
Een goede voorbereiding in de klas zorgt voor een betere beleving van de voorstelling door de leerlingen. Bij elke voorstelling proberen we dan ook de nodige ondersteunende educatieve materialen te bezorgen, zoals een lesmap, trailers, flyers en affiches. Bij sommige voorstellingen of films zijn er ook workshops beschikbaar. De informatie hierover vind je steeds bij de betreffende activiteit. We hopen jullie warm te maken om voldoende tijd vrij te maken om op voorhand met het aangeleverde materiaal aan de slag te gaan.

Hier kan je vanaf eind augustus lesmappen en ander educatief materiaal downloaden.

Vragen of verduidelijking bij lesmateriaal of een bepaalde opdracht? Onze scholenprogrammator Jasper Steurs helpt je graag verder.

pARTkoer

pARTkoer is een kunsteducatief project voor het basisonderwijs in de regio Vlaamse Noordrand rond Brussel (de opvolger van Spa Bruis+). pARTkoer ontwikkelt zes kunsttrajecten waarin telkens een muzische discipline centraal staat. Ieder kunsttraject beslaat een volledig schooljaar en omvat 4 vaste modules:

1. Voorstelling in het cultuurcentrum

2. Workshop door een professioneel docent op school

3. Doe-Denk-Ding: korte, speelse activiteiten om het muzische maandelijks een plek te geven in de klas en thuis.

4. Kunstkoffer met een handleiding, opdrachtfiches en inspirerende materialen om de opdrachten te doen waarmee je als leerkracht aan de slag kan met je klas.

 

Meer info over pARTkoer

Feedback - Evaluatieformulier
Na het bezoek aan CC De Factorij ontvangen jullie een evaluatieformulier. We zien deze graag in groten getale terug onze richting uitkomen zodat we een beter zicht hebben op hoe de voorstellingen en omkadering onthaald werden. Zo kunnen we ons aanbod beter afstemmen op jullie verwachtingen en noden.

Vanaf september kan je hier het evaluatieformulier downloaden.

AFWEZIGHEDEN EN ANNULERING

Het is niet onmogelijk dat je met minder leerlingen aanwezig bent bij een voorstelling dan in september doorgegeven. Om te voorkomen dat er een te groot verschil zit op de inschrijvingen en de effectieve aantallen verrekenen we maximum 10% van de gereserveerde plaatsen. De onbezette plaatsen boven deze 10% rekenen we aan.

We werken niet met opties. Eens de definitieve aantallen in september doorgegeven zijn beschouwen we een reservatie als definitief en kan je niet meer kosteloos annuleren. Wij sluiten in september contracten af met de theatergezelschappen en kunnen daarna niet zomaar annuleren. Moet je uitzonderlijk toch annuleren, dan kan dit alleen in overleg met de scholenprogrammator en dit minstens twee maanden op voorhand. Bij onrechtmatig annuleren rekenen we het volledige inschrijvingsbedrag aan.

Avondvoorstellingen in schoolverband

Wens je met je leerlingen naar een avondvoorstelling te komen, contacteer dan onze scholenprogrammator via scholen@ccdefactorij.be. Gezelschappen hanteren soms een maximum voor het aantal toeschouwers dat in schoolverband komt kijken.  

Contact

Jasper Steurs
Programmator scholen en familievoorstellingen
scholen@ccdefactorij.be
02 307 72 64

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10a - 1930 Zaventem
www.ccdefactorij.be - info@ccdefactorij.be
02 307 72 72

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.