Menu
Over ons

Vrijwilligers

Op 21 april 2017 opende CC De Factorij de deuren. Bij de werking van een cultuurcentrum zijn er veel helpende handen nodig. Naast een team van vaste medewerkers is een enthousiaste vrijwilligersploeg dan ook onmisbaar.

Tijdens evenementen, voorstellingen en andere activiteiten zijn de vrijwilligers een essentiële schakel in de werking van het cultuurcentrum. Denk bijvoorbeeld aan het onthalen van publiek, meehelpen als zaalwacht, de vestiaire bemannen, tickets scannen en nog veel meer.

Naast deze hulp bij taken ben je als vrijwilliger ook een belangrijk klankbord voor de werking van het cultuurcentrum. Je hebt een antennefunctie voor het opvangen van reacties van het publiek en kan polsen wat er leeft bij de inwoners van Zaventem en de buurgemeenten.

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? 
Stuur dan een mailtje naar info@ccdefactorij.be. Graag tot binnenkort!

In de infobrochure (zie hieronder bij downloads) vind je alle informatie omtrent vrijwilligerswerk in CC De Factorij.

 

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.