Menu
foto-voor-kimchi-workshop-1.jpg

Datum:
woensdag 9 november 2022
Locatie:
Keuken Stockmans
Startuur:
19u00
Duur:
twee uur zonder pauze
Taalniveau:
 
Wachtlijst »

Hoewel voor velen misschien nog onbekend terrein, is de Koreaanse keuken aan een opmars bezig. Vraag maar aan chef Ae Jin Huys, die je tijdens deze kookavonden onderdompelt in de gezonde eetcultuur waarin gefermenteerde groenten de hoofdrol spelen.

De late herfst is het kimjangseizoen in Korea: families en gemeenschappen komen samen om grote hoeveelheden kimchi (gefermenteerde groenten) te maken en eeuwenoude bereidingswijzen met elkaar te delen. Kimchi bevat veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en spijsvertering – geen wonder dat kimchi vandaag ook bij ons razend populair is. Tijdens deze workshop steken we samen de handen uit de mouwen, net als bij een traditionele kimjang! Na de workshop krijg je kimchi mee naar huis.

Ae Jin Huys is chef bij Mokja. Ze verzorgt Koreaanse catering en pop-ups en is auteur van het boek KIMCHI. Het is bij de workshop mogelijk om een gesigneerd kookboek te kopen (betaling cash of payconiq).

Praktisch

  • Deze workshop loopt van 19U00 tot 21U00
  • Mee te brengen: keukenschort, keukenhanddoek, snijplank, klein en groot keukenmes en potjes om eten mee naar huis te nemen
  • De workshop vindt plaats in de Stockmanszaal. Ingang & parking aan de achterkant van het gebouw (Keibergstraat).

Er zijn drie kookworkshops (op WO 19 OKT, WO 9 NOV en WO 30 NOV '22) die los van elkaar of als één traject gevolgd kunnen worden.

mokja.be

 

Galerij


Wachtlijst »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.