Menu
koreaanse-keuken.jpg

Datum:
woensdag 19 oktober 2022
Locatie:
Zaal Stockmans
Startuur:
19u00
Duur:
twee uur zonder pauze
Taalniveau:
 
Wachtlijst »

Hoewel voor velen misschien nog onbekend terrein, is de Koreaanse keuken aan een opmars bezig. Vraag maar aan chef Ae Jin Huys, die je tijdens deze kookavonden onderdompelt in de gezonde eetcultuur waarin gefermenteerde groenten de hoofdrol spelen.

In deze opleiding leer je de Koreaanse eetcultuur kennen. Kimchi, of gefermenteerde groenten, is het bekendste gerecht uit dit land, maar de Koreaanse keuken is zoveel diverser dan dit. Aan de hand van de verschillende Koreaanse ingrediënten en smaakmakers ga je zelf aan de slag. Je leert diverse technieken en bereidingen uit de Koreaanse keuken.

Ae Jin Huys is chef bij Mokja. Ze verzorgt Koreaanse catering en pop-ups en is auteur van het boek KIMCHI. Het is bij de workshop mogelijk om een gesigneerd kookboek te kopen (betaling cash of payconiq).

Praktisch

  • Deze workshop loopt van 19U00 tot 21U00
  • Mee te brengen: keukenschort, keukenhanddoek, snijplank, klein en groot keukenmes en potjes om eten mee naar huis te nemen
  • De workshop vindt plaats in de Stockmanszaal. Ingang & parking aan de achterkant van het gebouw (Keibergstraat).

Er zijn drie kookworkshops (op WO 19 OKT, WO 9 NOV en WO 30 NOV '22) die los van elkaar of als één traject gevolgd kunnen worden.

mokja.be

 

Galerij


Wachtlijst »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.