Datum: |
woensdag 19 oktober 2022 |
Locatie: |
Zaal Stockmans |
Startuur: |
19u00 |
Duur: |
twee uur zonder pauze |
Taalniveau: |
|
Hoewel voor velen misschien nog onbekend terrein, is de Koreaanse keuken aan een opmars bezig. Vraag maar aan chef Ae Jin Huys, die je tijdens deze kookavonden onderdompelt in de gezonde eetcultuur waarin gefermenteerde groenten de hoofdrol spelen.
In deze opleiding leer je de Koreaanse eetcultuur kennen. Kimchi, of gefermenteerde groenten, is het bekendste gerecht uit dit land, maar de Koreaanse keuken is zoveel diverser dan dit. Aan de hand van de verschillende Koreaanse ingrediënten en smaakmakers ga je zelf aan de slag. Je leert diverse technieken en bereidingen uit de Koreaanse keuken.
Ae Jin Huys is chef bij Mokja. Ze verzorgt Koreaanse catering en pop-ups en is auteur van het boek KIMCHI. Het is bij de workshop mogelijk om een gesigneerd kookboek te kopen (betaling cash of payconiq).
Er zijn drie kookworkshops (op WO 19 OKT, WO 9 NOV en WO 30 NOV '22) die los van elkaar of als één traject gevolgd kunnen worden.