Datum: |
woensdag 30 november 2022 |
Locatie: |
Zaal Stockmans |
Startuur: |
19u00 |
Duur: |
twee uur zonder pauze |
Taalniveau: |
|
Hoewel voor velen misschien nog onbekend terrein, is de Koreaanse keuken aan een opmars bezig. Vraag maar aan chef Ae Jin Huys, die je tijdens deze kookavonden onderdompelt in de gezonde eetcultuur waarin gefermenteerde groenten de hoofdrol spelen.
Hapjes zijn de ideale smaakmakers voor een gezellig feest. Verras je gasten met gezonde én lekkere hapjes op zijn Koreaans. We maken 5 soorten aperitiefhapjes en ook een aperitief. Uiteraard om daarna zelf te op te eten en te drinken.
Ae Jin Huys is chef bij Mokja. Ze verzorgt Koreaanse catering en pop-ups en is auteur van het boek KIMCHI. Op deze avond zal Ae Jin ook haar kersvers Koreaans kookboek presenteren. Wie interesse heeft, kan een gesigneerd exemplaar van haar boeken aanschaffen (betaling cash of payconiq).
Er zijn drie kookworkshops (op WO 19 OKT, WO 9 NOV en WO 30 NOV '22) die los van elkaar of als één traject gevolgd kunnen worden.