Menu
pascale-platel-populier-1.jpg

Datum:
vrijdag 11 juni 2021
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
20u00
Duur:
95 minuten zonder pauze
Leeftijd:
+16J
Taalniveau:
 
Standaard
€ 15,00
Vriendenprijs
€ 13,00
-26
€ 12,00
65+
€ 14,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Koop tickets »

Lees hier hoe je veilig kan genieten van een portie cultuur en welke maatregelen CC De Factorij neemt.

---

Ik had een pantser en ik was daar blij mee, want zonder zou mijn leven misschien geen hel, edoch een pak lastiger geweest zijn.
Maar op een dag kwam ik tot het besef dat ik veel te groot geworden was voor mijn pantser en ik besloot het van mij af te werpen en plaats te maken voor mijn nieuwe huid.

Moet nu toch wel lukken dat ik op dat moment ontdekte dat ik voor die metamorfose subsidies kon krijgen!? Vervel-subsidies.

En trouwens, subsidies of niet, ik ging die harde noot sowieso kraken.
Alleen al de gedachte dat ik mezelf, zowel naar vorm als naar inhoud, ging kunnen presenteren in een nieuwe jas, maakte mij dol van geluk.

Het enige wat ik niet zo goed had ingeschat, was de tijd dat mijn nieuwe pantser nodig had om uit te harden, want die tussentijd, als week dier, ik kan het jullie nu al verklappen, was niet om te lachen.

Amai mijne frak.

Voor haar nieuwe voorstelling Populier vertrekt Pascale zoals vanouds vanuit emoties en gebeurtenissen die dicht bij haarzelf staan, maar tegelijk voor veel mensen herkenbaar zijn. Kantelmomenten die slechts later kantelmomenten blijken te zijn.

Over weerloosheid en veerkracht.

pascaleplatel.be

 

pers

  • "Ik wil constant nieuwe dingen proberen, maar dat brengt ook risico’s met zich mee." - lees het volledige interview van De Morgen
  • "De dingen mooi zeggen, en ze vertellen met de juiste intonatie, dat is één van de handelsmerken van Platel." - bekijk de recensie van Het Nieuwsblad

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.