Menu
sep 12, 2022

Geef cultuur cadeau!

Geef cultuur cadeau!

Op zoek naar een geschenk voor onder de kerstboom? Een verjaardag in het verschiet? Dan is de cadeaubon van CC De Factorij een goeie keuze. Jij bepaalt het bedrag en de ontvanger kiest zelf naar welke films, voorstellingen, muziekoptredens… hij/zij wil komen. Iedereen tevreden! De ontvanger krijgt de bon in een stijlvol hoesje en kan net zo vaak komen tot het gegeven bedrag op is.

Je bepaalt zelf het bedrag. Minimumbedrag van € 5, maximum € 100. De cadeaubon is één jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Op de bon staat een code die je kan gebruiken als je tickets online bestelt of via de balie.

Als je de bon online bestelt, dan heb je 'm meteen in je mailbox. Kom je naar de ticketbalie tijdens de openingsuren, dan krijg je 'm mee in een mooi geschenkhoesje, zodat het zó onder de kerstboom kan.
 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.