Menu
dec 6, 2018

Geef cultuur cadeau!

Geef cultuur cadeau!

Op zoek naar een geschenk voor onder de kerstboom? Een verjaardag in het verschiet? Dan is de cadeaubon van CC De Factorij een goeie keuze. Jij bepaalt het bedrag en de ontvanger kiest zelf naar welke films, voorstellingen, muziekoptredens… hij/zij wil komen. Iedereen tevreden! De gelukkige krijgt de bon in een stijlvol hoesje en kan net zo vaak komen tot het gegeven bedrag op is.

De cadeaubon is één jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Op de bon staat een code, deze kan je gebruiken als je tickets online bestelt of via de balie. Je kan de bon inruilen tegen kaarten voor voorstellingen of om een Vriendenpas aan te kopen tot het totaalbedrag bereikt is. Je kan enkel tickets aankopen voor voorstellingen georganiseerd door CC De Factorij, niet voor verenigingen of activiteiten die ‘Te Gast’ zijn.

Een cadeaubon koop je online aan en kom je later mooi verpakt ophalen tijdens de openingsuren aan de balie. Of je koopt en haalt je cadeaubon meteen af aan de balie van het cultuurcentrum tijdens de openingsuren.
Je bepaalt zelf het bedrag. Minimumbedrag van € 5, maximum € 100.

Opgelet, een cadeaubon geeft géén voorrang tijdens de avondkassa. Vooraf reserveren is dus aangeraden!