Menu
snow.jpg

Datum:
zondag 20 januari 2019
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
15u00
Leeftijd:
+4J
Taalniveau:
 
Laatste tickets »

BESTE KLØTER,
DE GROTE MENSEN WILLEN NIET LUISTEREN,
DUS JIJ MOET MIJ HELPEN!
HELP!
IK SMELT!
MIJN VRIEND ZIJN HUIS SMELT OOK!!!
WIJ HEBBEN JULLIE HULP NODIG!
HELP ONS ALSJEBLIEFT!
KOM SNEL! NEE! NU!!!
MET VRIENDELIJKE GROETEN,
DE SNEEUWMAN

Snøw is een kløtervoorstelling van K.A.K. over de klimaatcrisis. Samen met een pinguin, een frigo, een geschifte kok en een koor van rochelende vuilniszakken, komt K.A.K. in opstand tegen alle Grote Mensen die niet willen luisteren.

Snøw is een voorstelling over de opwarming van de aarde op maat van een kleuter. Tijdens een fantasierijke en absurde trip langs een keukenrobot en de Noord- en Zuidpool ontdekt de Koekelbergse Alliantie van Knustelaars, kortweg K.A.K., hoe de wereld kan worden gered.

K.A.K. is een los-vast collectief van 19 knutselaars, theatermakers en denkers dat voornamelijk actief is in Brussel. Een kleurrijke bende met het hart op de juiste plaats dat zich met Snøw voor de eerste keer aan  jeugdtheater waagt om hun oplossing voor de klimaatzaak met de volgende generatie te delen.

www.k-a-k.be

PERS

"Knotsgekke, aandoenlijke komedie" - Lees de recensie  in De Standaard ★★★

KINDERKOST

Onder de noemer Kinderkost werken we samen met de Gezinsbond Zaventem een leuke omkadering uit bij deze voorstelling. Deze keer helpt de Zaventemse vogelvereniging de Kille Meutel mee.

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Credits

VAN EN MET KOEKELBERGSE ALLIANTIE VAN KNUTSELAARS

Galerij


Laatste tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 4 mei 19 - 19u00
Gitte
Familie
figurentheater
Koop tickets »
zo 5 mei 19 - 15u00
De Man die alles weet
Familie
Koop tickets »