Menu
snow.jpg

Datum:
zondag 20 januari 2019
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
15u00
Leeftijd:
+4J
Taalniveau:
 
Standaard
€ 9,00
-12
€ 7,00
Gezinsbond volwassene
€ 8,00
Gezinsbond -12
€ 6,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Vriendenprijs familie -12
€ 7,00
Koop tickets »

Het is warm. De sneeuwman in de tuin smelt. Vanille-ijs smelt. Chocolade smelt en pastic barbies ook. Straks smelt alles! Help!
De ijsbeer, de pinguïn, het ijsboerke en een geschifte kok gaan op zoek naar nieuwe sneeuw. Snøw is een voorstelling over de opwarming van de aarde op maat van een kleuter. Tijdens een fantasierijke en absurde trip langs een keukenrobot en de Noord- en Zuidpool ontdekt de Koekelbergse Alliantie van Knustelaars, kortweg K.A.K., hoe de wereld kan worden gered.

K.A.K. is een los-vast verbond van knutselaars, theatermakers en denkers dat voornamelijk actief is in Brussel. Een kleurrijke bende met het hart op de juiste plaats dat zich met Snøw voor de eerste keer aan  jeugdtheater waagt om hun oplossing voor de klimaatzaak met de volgende generatie te delen.

www.k-a-k.be

KINDERKOST

Onder de noemer Kinderkost werken we samen met de Gezinsbond Zaventem een leuke omkadering uit bij deze voorstelling. Deze keer helpt de Zaventemse vogelvereniging de Kille Meutel mee.

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Credits

VAN EN MET KOEKELBERGSE ALLIANTIE VAN KNUTSELAARS

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 12 jan 19 - 13u30
Remember the dragons
Familie
film
jeugd
Koop tickets »
za 12 jan 19 - 15u30
Remember the dragons
Familie
film
jeugd
Koop tickets »
zo 13 jan 19 - 09u00
Ontbijtfilm: Het lied van de zee
Familie
ontbijtfilm
Koop tickets »