Menu

Welkom terug!

240125-schijn-steven-delaere-1.jpg

Datum:
donderdag 25 januari 2024
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
19u30
Duur:
80 minuten
Leeftijd:
+12J
Taalniveau:
 
Koop tickets »

Een voorstelling die jong en oud meeneemt van de ene naar de andere verbazing  

Filosofen proberen al eeuwen te achterhalen wat er nu precies schijn en werkelijkheid is. Voor kunstenaars is schijn een veelgebruikt instrument. Een foto, een schilderij, een film, theater … het zijn slechts voorstellingen van de werkelijkheid.   

Ons leven is gevuld met schijn die werkelijkheid wordt en werkelijkheid die overgaat in schijn. In deze voorstelling zal het niet anders zijn. Nog straffer: waar de werkelijkheid schijn wordt, zal er magie ontstaan. 

Met visuele goochelacts, mentalisme, pittige interactive humor en stijl weet Steven Delaere de schijn hoog te houden. En net wanneer je denkt iets te doorgronden, maak je de seconde daarop... geen schijn van kans! 

Steven Delaere (°1987) is een professioneel goochelaar, muzikant en tv-maker. Van kindsbeen af had hij twee grote passies: muziek en goochelen. In 2015 behaalde hij een finaleplaats in Belgium's got Talent en besloot kort daarna om de overstap te maken naar zelfstandig artiest. Hij maakte Illusoirée, een combinatie van muziek en magie, en is bekend als tv-gezicht in de populaire reeks Trix op Ketnet, waar hij zijn kennis en vaardigheden doorgeeft aan de jongere generatie. Sinds 2014 werkt hij als vrijwilliger mee aan Project Magic van het UZ Gent, naar een concept van David Copperfield. In 2019 maakte Steven een comeback in Belgium’s got Talent. In zijn auditie slaat hij iedereen met verstomming en bewijst hij zijn kwaliteiten als goochelaar en entertainer. Uiteindelijk schopt hij het tot een van de finalisten van 2019.

stevendelaere.com

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.