Menu

Welkom terug!

240103-fv-salto-amortale-serena-wuytack-3.jpg

Datum:
woensdag 3 januari 2024
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
15u00
Duur:
55 minuten
Leeftijd:
+8J
 
Koop tickets »

Voor liefhebbers van circus, dans en kindervoorstellingen waar stiekem vaker volwassenen zitten dan kinderen.  

Een kunstenaar werkt haastig aan een zoveelste opdracht en vergeet zijn eigen fantasie. Tot een jonge vrouw plots opduikt in zijn atelier. 

Is ze de levende spiegel van zijn nooit afgewerkte beeldhouwwerk? Of zijn vleesgeworden inspiratie? Hoe het ook zij, ze heeft een ondeugende nieuwsgierigheid en gooit heel zijn voorspelbare leventje overhoop. Ze lijkt met haar ongeremdheid en betovering de wetten van de werkelijkheid te herschrijven. 

Choreografe Serena Wuytack creëert heerlijk circustheater voor jong en oud met wervelende dansscènes en een hoog staaltje poëtische acrobatie, begeleid door de verrassende livemuziek van audiokunstenaar Hans Beckers. 

Danny Ronaldo: "De poëtische beeldtaal, acrobatische choreografie en het magisch realisme met een humoristisch knipoog maken van ‘Salto Amortale’ een verrassende en rakende ervaring voor jong en oud. Een beeldende dans- en circusvoorstelling over de zoektocht naar verbinding met je diepste kinderlijke zelf."

serenawuytackart.com 

 

KNUTSELPLEZIER NA DE VOORSTELLING

Kinderen kunnen na de voorstelling gezellig samen knutselen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering onder begeleiding van de organisatie Ramsaman is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren. 

GRATIS KINDEROPPAS TIJDENS FAMILIEVOORSTELLINGEN

Is een van je kinderen jonger of ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een familiefilm of -voorstelling? Je kind is in goed handen bij de kinderoppas terwijl je met de rest van het gezin van de voorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen de babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Reserveer meteen je babysit via de knop 'koop tickets' of mail later naar info@ccdefactorij.be

Credits

PRODUCTIE CUATRO PRODUCTIONS 
CO-PRODUCTIE PERPLX & CIRKLABO (30CC) 
REGIE-CHOREOGRAFIE SERENA WUYTACK 
PERFORMERS-ACROBATEN JARNO VANTHUYNE & SOFIA ENRIQUEZ MARTINEZ 
LIVEMUZIEK HANS BECKERS 
COACH DRAMATURGIE DANNY RONALDO, BRANDON LAGAERT & BRECHT VANMEIRHAEGHE 
SCENOGRAFIE, BEELD  & PROPS LIZE VERLOOY, SERENA WUYTACK & PETER DE BOCK 
KOSTUUM ANNELIES BRUNEEL 
LICHT LOT JANSEN & THOMAS CLAUSE 
ASSISTENTIE BEWEGING ISAIAH VAN EETVELDE, LUCA TORRENZIERI & MAHMOUD LOUERTANI 
PARTNERS VLAAMSE OVERHEID, MIRAMIRO, CIRCUSPLANEET, CC MUZE, CC SINT NIKLAAS, CC LOKEREN, SPECIAL ART FESTIVAL, PROJECTO PRODUCTIONS, NIEMANDSLAND, RESPIRO ARTS, DE VIEZE GASTEN, DANSPUNT & WISPER 
MET DANK AAN FABIO WUYTACK, MILEEN BORGONJON, MAYA WUYTACK, GREET VANMEIRHAEGHE, EMILIE CLOQUET, CHRIS CANNOOT, POST TRAUM COLLECTIV, FRANS WUYTACK, GUY CUYPERS, HANS DE CLOET, KAAS DEVOS & TIM SPANHOVE 


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.