Menu
plockcbart-grietens2.jpg

Datum:
zondag 2 december 2018
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
14u00
Duur:
55 minuten
Leeftijd:
+4J
 
Koop tickets »

Plock! is beeldend circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met brommende verfpotten, gekleurde geluiden, dansende verf en een acrobatische schilder.

Camiel probeert het schilderij van zijn grote voorbeeld Jackson Pollock na te maken. Maar hoe krijgt hij de juiste vlek op de juiste plek? Moet hij de verf druipen, gieten, spatten, smijten? Werken met kwasten of stokken of volledige potten? Zijn hele lichaam gooit hij in de strijd. Maar hoe hij ook draait, springt, rolt of zweeft, zijn schilderij lijkt niet op het origineel. Een voorstelling voor iedereen die wel eens buiten de lijntjes zou willen kleuren.

www.huisalma.be

 

Knutselplezier na de voorstelling

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

pers

“Plock is spannend, grappig en vol bewegende kleuren. Het laat jong en oud beleven wat een kunstenaar in beweging brengt en tot daden aanzet. Achteraf trek je met plezier je beschermplunje uit, en krijg je doekjes om de verf van je bril en je gezicht te wrijven.” - De Bond

Credits

CONCEPT/REGIE HANNE VANDERSTEENE & MAHLU MERTENS
ACROBATIE AXEL GUERIN
SPEL MAHLU MERTENS & HANNE VANDERSTEENE
GELUIDSCONCEPT STIJN DICKEL (AIFOON)
DRAMATURGIE MIEKE VERSYP

MET ONDERSTEUNING VAN DE VLAAMSE OVERHEID, STAD GENT, VIA ZUID, AIFOON VZW
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE GROTE POST, DOMMELHOF, CIRCUSCENTRUM, DE KOPERGIETERY, DE KRIEKELAAR

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.