Menu

Perhaps All The Dragons

Berlin

perhaps-all-the-dragonssigridspinnox-1.jpg

Datum:
zaterdag 12 januari 2019
Locatie:
Zaal Stockmans
Startuur:
20u00
Duur:
75 minuten zonder pauze
 
Laatste tickets »

Een ronde tafel met dertig schermen aan één kant en dertig toeschouwers aan de andere kant.
Dertig één-op-één verhalen. De toeschouwer kan er vijf kiezen die hij wil zien.

Een bekende pianist beseft op het podium dat ze het verkeerde concerto ingestudeerd heeft. Een neurochirurg verwisselt hoofd en lichaam van twee levende apen. In Japan zijn er 700 000 mensen die leven als 'hikikomori': teruggetrokken in hun slaapkamers voor minstens een jaar lang, weg van het sociale leven. Six degrees of separation is een theorie die stelt dat eenieder op onze planeet door een netwerk van zes tussenstappen met elkaar verbonden is. 
Het publiek krijgt een brede waaier aan verschillende verhalen voorgeschoteld. Dertig verhalen, getransformeerd tot dertig gefilmde monologen, met een dramaturgie die hen een zekere coherentie verleent. Alle verhalen hebben exact dezelfde lengte en interageren op verschillende momenten met elkaar. Een één-op-één voorstelling voor 30 toeschouwers, aan één ronde tafel.

BERLIN gaat op zoek naar de mensen achter de kleine of grote verhalen in internationale magazines, kranten, gespecialiseerde websites, youtube. De thematiek van deze verhalen is eclectisch: van een filosofisch voorstel, over een wetenschappelijk detail, tot een anekdote…

www.berlinberlin.be

 

pers

  • "De wereld in een notedop" - Focus Knack ★★★
  • "Met de multimediale voorstelling Perhaps All The Dragons oogstte het tweekoppige Antwerpse theatercollectief Berlin de voorbije maanden heel wat lof in het buitenland. (...) De verbluffende synchronisatie waarmee ze verhalen met elkaar laten dialogeren, maakt van deze veelzijdige voorstelling een must-see." - Silke Van den Haute, Cobra.be

Credits

CONCEPT BERLIN [BART BAELE & YVES DEGRYSE]
SOUNDTRACK & MIXING PETER VAN LAERHOVEN
TEKST KIRSTEN ROOSENDAAL, YVES DEGRYSE & BART BAELE
CAMERA GEERT DE VLEESSCHAUWER
SCENOGRAFIE BERLIN & MANU SIEBENS
TECHNISCHE COÖRDINATIE ROBRECHT GHESQUIÈRE
PRODUCTIE & COMMUNICATIE LAURA FIERENS

ZAKELIJKE LEIDING KURT LANNOYE
PRODUCTION BERLIN

Galerij


Laatste tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.