Menu
Familie

Katrien Oosterlinck

Massage Collage

seizbeeld-massage-collage-c-katrien-oosterlinck-lr-web.jpg

Datum:
zaterdag 22 september 2018
Zaal:
CC De Factorij Danszaal Chantraine
Start-uur:
14u30
Duur:
40 minuten
Leeftijd:
+6J
Taalniveau:
 
Gratis
Gratis
Laatste tickets »

Een intieme en rustgevende beleving tussen ouder en kind!

Je sluit je ogen ... Regen tokkelt op je hoofd, handen kneden je schouders, een slang glijdt zig zag over je rug, je arm wordt uitgeknepen als een tube tandpasta!

Je opent je ogen ... Gele bollen rond je hoofd, groene vierkanten op je schouders, een rode lijn langs je ruggengraat, blauwe driehoeken rond je armen!

In Massage Collage installeren jong en oud zich per twee op een rustig eilandje in de ruimte. Een adempauze in de drukte! Begeleid door een gids die de bewegingen voordoet, geven ouders en kinderen elkaar een korte massage. Warm licht, maffe geluiden en zachte kussens zorgen voor de sfeer.

Wat heb je gevoeld in je lichaam? Je hoeft het niet te vertellen met woorden, het mag met stickers op kalkpapier. Verschillende vormen en kleuren kunnen jouw sensaties verbeelden. Zo kun je ook zien wat de ander gevoeld heeft! 

 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

 

Credits

CONCEPT EN UITVOERING KATRIEN OOSTERLINCK
FIELDRECORDINGS EN SOUNDDESIGN INGE VAN DEN KROONENBERG & GRIET PAUWELS 
STEM NYIRA HENS


Laatste tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 22 sep 18 - 14u00
Kick-off seizoen 2018-2019
Festival
theater
muziek
familie
Laatste tickets »
za 4 mei 19 - 19u00
Gitte
Familie
figurentheater
Koop tickets »
zo 5 mei 19 - 15u00
De Man die alles weet
Familie
Koop tickets »