Menu
Humor
cabaret
muzikale humor

Frank Van Erum & Pieter Bamps

Ideale Maten

hero-2.jpg

Datum:
donderdag 21 maart 2019
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
75 minuten zonder pauze
Taalniveau:
 
Koop tickets »

"Normaal denk je bij ideale maten aan een vrouw. Maar ik, ik denk spontaan, doodgewoon aan jou…"

Ja hoor. Het bestaat nog. Echte, onbaatzuchtige vriendschap is schaars, maar toch bestaat het nog. Frank Van Erum en Pieter Bamps zijn zo een zeldzaam duo ideale maten. Ze delen alles, maar dan ook werkelijk alles. Lief en leed. En Pieters vrouw. Al weet hij dat zelf niet. 
Negen maanden later spoelt er een mandje aan op hun drempel. Met daarin ne kleine… Daar sta je dan als vaders. Bij de vondelingenschuif. Aan de doopvont. Rond de luiertafel. Wat begint als een idyllisch sprookje ontaardt in een nachtmerrie van co-kindschap en een zelfhulpgroep voor alleenstaande vaders. Zijn de ideale maten bestand tegen deze ultieme relatietest? Of rijdt zelfs deze vriendschap zich vast in naar achterdocht stinkende pampers?

De eerste avondvullende show Ideale Maten biedt naast hilarische humor ook een verhaal vol spanning en occasionele tristesse. Herkenbare thema’s zoals geboorte, dood, echtscheiding, ouder- en vriendschap krijgen telkens een bevreemdende twist, waardoor je nooit weet wat te verwachten. En dit alles wordt overgoten met grappige liedjes en spitsvondige songteksten. Ook het publiek is een belangrijke speler.

Frank Van Erum maakte eerder, samen met Han Coucke, deel uit van het succesvolle duo Gino Sancti. In Thuis pikte hij terug de rol op van Renzo. Pieter Bamps is vooral een theaterman. Hij voelt zich in zijn nieuwe rol als tegenspeler van Frank duidelijk in zijn nopjes.

www.idealematen.be

Credits

CREATIE & SPEL FRANK VAN ERUM & PIETER BAMPS

Galerij


Koop tickets »