Menu
Familie
beeldende kunst

Rasa

Haar

haarcnick-cave.jpg

Datum:
zondag 28 oktober 2018
Zaal:
CC De Factorij Foyer
Start-uur:
11u00
Duur:
60 minuten
Leeftijd:
2,5-4J
Taalniveau:
 
Standaard
€ 9,00
-12
€ 7,00
Gezinsbond volwassene
€ 8,00
Gezinsbond -12
€ 6,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Koop tickets »

Haren willen
Zwieren zwaaien, woelen waaien,
Kroelen, kroezen, knopen, klitten.
Golven, groeien, welig tieren,
stromen, kolken als rivieren.

HAAR toont video’s, collages, objecten – maar toont niet alleen om naar te kijken! Het toont om te voelen, om te bewegen, om te beleven met alle zintuigen.

HAAR is een totaalbeleving voor jonge kinderen van 2,5 tot en met 4. Ervaren begeleiders van Rasa maken kinderen en hun ouders wegwijs en nodigen hen uit om mee op ontdekking te gaan in deze kunst/speel/voel-installatie voor de allerkleinsten.

RASA is een kunst educatieve organisatie die kinderen en jongeren actuele kunst wil laten ontdekken en beleven. Ze ontwikkelen hiervoor zelf tentoonstellingen en installaties met actieve participatie als kerngedachte.

www.rasa.be

 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

zo 28 okt 18 - 14u00
Haar
Familie
beeldende kunst
Koop tickets »
wo 31 okt 18 - 14u00
Haar
Familie
beeldende kunst
Koop tickets »