Menu
Familie
beeldende kunst

Rasa

Haar

haarcnick-cave.jpg

Datum:
zondag 28 oktober 2018
Zaal:
CC De Factorij Foyer
Start-uur:
11u00
Duur:
60 minuten
Leeftijd:
2,5-4J
Taalniveau:
 
Laatste tickets »

Haren willen
Zwieren zwaaien, woelen waaien,
Kroelen, kroezen, knopen, klitten.
Golven, groeien, welig tieren,
stromen, kolken als rivieren.

HAAR toont video’s, collages, objecten – maar toont niet alleen om naar te kijken! Het toont om te voelen, om te bewegen, om te beleven met alle zintuigen.

HAAR is een totaalbeleving voor jonge kinderen van 2,5 tot en met 4. Ervaren begeleiders van Rasa maken kinderen en hun ouders wegwijs en nodigen hen uit om mee op ontdekking te gaan in deze kunst/speel/voel-installatie voor de allerkleinsten.

RASA is een kunst educatieve organisatie die kinderen en jongeren actuele kunst wil laten ontdekken en beleven. Ze ontwikkelen hiervoor zelf tentoonstellingen en installaties met actieve participatie als kerngedachte.

www.rasa.be

 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Galerij


Laatste tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 12 jan 19 - 13u30
Remember the dragons
Familie
film
jeugd
Koop tickets »
za 12 jan 19 - 15u30
Remember the dragons
Familie
film
jeugd
Koop tickets »
zo 13 jan 19 - 09u00
Ontbijtfilm: Het lied van de zee
Familie
ontbijtfilm
Koop tickets »