Menu
aulosbop-2018.png

Datum:
zaterdag 10 november 2018
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
20u00
Duur:
45 minuten à 1 uur
 
Koop tickets »

Percussioniste Chi-Hsia Lai en marimbaspeler Chin-Cheng Lin creëren een performance gewijd aan de Grote Oorlog. Een thematische verkenning van de tijdsgeest in 1914-1918, via een versmelting van media en percussie. Hun productie weerspiegelt hun interpretatie van de oorlog, onder de vorm van een performance met geluid, percussie, live elektronica en visuals. Met de herdenking als motor en motivator zetten deze twee topmuzikanten uit Taiwan een beklijvende prestatie neer.

Marimbaspeler Chin-Cheng Lin wordt wereldwijd geprezen voor zijn opmerkelijke muzikaliteit en buitengewoon technisch vermogen. Dit weerspiegelt zich in de vele prijzen en lovende kritieken die hij al heeft gekregen voor zowel zijn live-uitvoeringen als audio-opnames. Hij werd uitgenodigd om op te treden voor het Belgische koningshuis en speelde eerder dit jaar nog in Carnegie Hall in New York. 

Chi-Hsia Lai is een mediakunstenaar en percussioniste die percussieopvoeringen met mediatechnologie combineert. Haar werk richt zich op de samenloop van technologie en uitvoeringspraktijk, meestal gepresenteerd in de vorm van gecomponeerde improvisatie en locatiespecifieke uitvoering voor percussie en interactieve media. Naast haar artistieke activiteiten presenteert ze ook haar werk en onderzoeken op internationale academische conferenties.

www.chinchenglin.com/bits-of-peace

 

pers

"...astonishing performance."  - United Daily News

Credits

CO-CREATOR & PERFORMER CHIN-CHENG LIN (MARIMBA) & CHI-HSIA LAI (PERCUSSIE)
NEW MEDIA DESIGN ONE LITRE SOUND
LIGHT DESIGN CHEN, GUAN-LIN
SOUNDMAN CHEN, YU-CHIEN
SPONSORED BY NATIONAL CULTURAL AND ARTS FOUNDATION TAIWAN & DEPARTMENT OF CULTURAL AFFAIRS TAIPEI CITY GOVERNMENT

 

 

 

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.