Menu
seiz.beeldaltijdtzelfdecherman-sorgeloos.jpg

Datum:
dinsdag 28 mei 2019
Locatie:
op locatie
Startuur:
20u00
Duur:
90 minuten zonder pauze
 
Standaard
€ 16,00
Vriendenprijs
€ 13,00
-26
€ 12,00
65+
€ 15,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Uitverkocht

Deze voorstelling speelt op locatie

Feestzaal De Koperen Kraan
Mechelsesteenweg 488
1930 Nossegem

Elke vrijdagavond komt de familie Ménard samen in het café van de oudste zoon Henri. Deze keer wordt er ook een verjaardag gevierd. Al snel blijkt dat een aantal oude wonden niet helemaal genezen zijn. Het verjaardagsfeestje valt volledig in het water.

Altijd ‘tzelfde is een verrukkelijke komedie waarin familierelaties het zwaar te verduren krijgen. Een herkenbare en confronterende ‘tranche de vie’. Het Franse successtuk Un air de famille kaapte in 1995 de Molièreprijs weg voor beste komedie en werd verfilmd door Cédric Klapisch.

Net als Abigail’s Party is Altijd ‘tzelfde’ een Tristero-klassieker: een luchtige komedie met veel onderhuidse spanningen.

pers

  • “Een verfrissend humoristische voorstelling, die perfect aansluit bij de laagdrempelige locatie en toch nergens in de (ogenschijnlijke)oppervlakkigheid vervalt.”Lees de recensie in De Standaard
  • “Wat hier mooi tot zijn recht komt, is dat theater veel meer dan tv een plaats van reflectie is, zodat je de scherpe kantjes beter aanvoelt.” – De Tijd
  • “Tristero toont een troef die weinig gezelschappen gegeven is: een goede komedie op de planken brengen.” – De Morgen
 

Credits

TEKST JEAN-PIERRE BACRI & AGNÈS JAOUI
SPEL JO DECOSTER, KRISTIEN DE PROOST, YOURI DIRKX, EVA SCHRAM, MIEKE VERDIEN, PETER VANDENBEMPT

 

Galerij

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.