Menu
mei 30, 2024

Vriendenpas 2024-2025

Vriendenpas 2024-2025

Vriendenpas: jouw persoonlijke korting


Met een Vriendenpas (€ 10) koop je je tickets (1 ticket per voorstelling naar keuze) aan mooie korting. Na 3 à 4 bezoekjes heb je de € 10 al terugverdiend én boek je de volgende voorstellingen van het seizoen verder aan dit Vriendenprijsje.
Koop je Vriendenpas aan bij de start van het nieuwe cultuurseizoen zodat je je korting meteen kan gebruiken bij de ticketverkoop op zaterdag 15 juni '24.

Enkele voorbeelden:

  • Kies je voor een portie comedy met Kamal Kharmach, Nigel Williams en Amelie Albrecht? Met de Vriendenpas kost je dit € 12 minder dan de standaardprijs en heb je je Vriendenpas dus al terugverdiend.
  • Ben jij een echte theatervriend, dan zorgt je Vriendenpas voor €12 korting als je voor deze drie voorstellingen kiest: Overal zit mens met Tom Van Dyck, Werken en dagen van FC Bergman /  Toneelhuis en Tot de dood ons scheidt met  o.a. met Viv Van Dingenen, Lucas Van Den Eynde en Michaël Pas.
  • Stel dat je kiest voor de concerten van Tourist LeMC (Vriendenprijs € 29 i.p.v. € 33), Guido Belcanto (Vriendenprijs € 22 i.p.v. € 26) en Stef Bos (Vriendenprijs € 22 i.p.v. € 26) spaar je € 12 uit.

Goed om weten: De Vriendenpas is persoonlijk, je koopt met je unieke code één ticket per voorstelling. Er is geen Vriendenprijs bij voorstellingen te gast, bij de musical Charlie en de chocoladefabriek. Bij familievoorstellingen en voor jongeren -26J is er een andere mooie korting voorzien.

Tickets boeken aan Vriendenprijs is simpel. Eerst koop je een Vriendenpas aan (online of aan de ticketbalie) en vervolgens gebruik je de code op de pas om je tickets aan Vriendenprijs te kopen.

Koop je Vriendenpas '24-'25 nu aan of bel/kom naar de ticketbalie tijdens de openingsuren.

IK KOOP EEN VRIENDENPAS '24- '25


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.