Menu
mei 16, 2023

Vriendenpas 2023-2024

Vriendenpas 2023-2024

Vriendenpas: nu nog meer korting!


Misschien kocht je in het verleden al een Vriendenpas of ken je deze kortingspas nog niet? Lees vooral even verder, want met deze pas geniet je een seizoen lang van korting.

Hoe werkt dat? Kom je dit seizoen minstens 3 keer naar CC De Factorij, dan is onze Vriendenpas zeker iets voor jou. Koop je Vriendenpas (€ 10) aan bij de start van het nieuwe cultuurseizoen zodat je je korting meteen kan gebruiken bij de ticketverkoop op zaterdag 10 juni.

Ontdek het vooral zelf via enkele voorbeelden!

  • Humorfan? Koop tickets voor: Kommil Foo, Soe Nsuki & Robin Williams Tribute met o.a. Michael Van Peel
    ... en spaar dankzij de Vriendenpas € 11 uit!
  • Theatervriend? Koop tickets voor: Poupehan met o.a. Lucas Van den Eynde & Ann Pira, Cabana Belgicana met o.a. Johan Heldenbergh & Roland Van Campenhout en Brussels Volkstejoêter

    ... en geniet van € 11 vriendenkorting!

  • Muzieklover? Koop tickets voor: Lady Linn, Helmut Lotti en Barbara Dex
    ... en krijg maar liefst € 13 voordeel met je Vriendenpas

Goed om weten: voor familievoorstellingen kan je de Vriendenpas niet gebruiken, omdat we daar een voordelig tweeprijzentarief toepassen. En ook jongeren (-26J) krijgen een mooie korting op alle voorstellingen, vaak zelfs nog voordeliger dan de Vriendenpas. De Vriendenpas is persoonlijk, je koopt met je unieke code één ticket per voorstelling.

Koop je Vriendenpas 2023-2024 nu aan aan (via onderstaande knop) of bel/kom naar de ticketbalie tijdens de openingsuren .

IK KOOP EEN VRIENDENPAS '23- '24


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.