Menu
Familie
kinderen
senioren
locatievoorstelling

Studio Orka

Zoutloos

studio-orka-zoutloos-c-fred-debrock-2.jpg

Datum:
zondag 3 juni 2018
Zaal:
CC De Factorij Op Locatie
Start-uur:
13u30
Duur:
70 min.
Leeftijd:
+7J
Taalniveau:
 
Uitverkocht

Een voorstelling op locatie in WZC Ter Burg (Nossegem)
Adres: Leuvensesteenweg 653, 1930 Zaventem

Van de revue des levens heeft niemand het program.

Studio ORKA laat zich opnieuw inspireren door een specifieke plek en de mensen die er wonen. Dit keer nestelen we ons in een woon- en zorgcentrum.
Zoutloos gaat over vroeger en later en over vandaag. Over iemand moeten missen of toch maar liever vergeten. Over kraaienpootjes, warme dekentjes op koude voeten, slappe koffie en smeulende sigaretten. Over beregezel­lige oma’s, drukdrukdrukke papa’s, onzichtbare mama’s, zotte verpleegsters, jolige jeugdliefdes. Een ode aan het leven en de fantasie. Want het meervoud van lef is leven, zegt ons bomma.
Een hartverwarmend verhaal vol humor en hoop, levens­drift, geheime liefdes, familiale toestanden, vluchtroutes, passie en geluk …

Studio ORKA maakt charmant en ontroerend theater op locatie met een lach en een traan, voor kin­deren én voor volwassenen die hun kinderlijke verwondering blijven koesteren. Vanuit een hoogst eigenzinni­ge visie op de dingen en met behulp van eigentijdse vormgeving en technische spitsvondigheden wordt een fantasierijke wereld gecreëerd waarin alles voor héél even kan en mag bestaan.

www.studio-orka.be

 

 

Pers

"Studio Orka is dan ook niet zozeer delicieus omdat het zo bevlogen zijn wankele typetjes speelt, omdat het fijne trucs doet met decor en rekwisieten, of wervelend omgaat met taal en verhaal. Wel omdat het nieuwe emoties geeft aan heel gevoelige dingen." Wouter Hillaert – De Standaard

 

Credits

VAN/MET PHILIPPE VAN DE VELDE, MARTINE DECROOS, TOM TERNEST, ILSE DE KOE, STEVEN BEERSMANS, TANIA VAN DER SANDEN, LAURENCE ROOTHOOFT, MYRIAM VANCRAEYNEST OF AN DE BROECK, WALTER SCHUDEL, ACHIEL DE SMET, MADS VEREECKE, JENS VAN DER VEKEN.   
VORM PHILIPPE VAN DE VELDE & KWINT MANSHOVEN   
COACH TOM DUPONT 
DRAMATURGIE MIEKE VERSYP  
PRODUCTIELEIDING MAARTEN NAESSENS   
KOSTUUMS ELLES DE KOE  
TECHNIEK JONAS LAMBRIGTS, PETER VAN HOOF & NIELS LEVEN
ILLUSTRATIE LIES JACQUES
COPRODUCTIE CC DE GROTE POST (OOSTENDE) & MIRAMIRO  
MET STEUN VAN VLAAMSE OVERHEID, STAD GENT & PROVINCIE OOST-VLAANDEREN  
DANK AAN SINT-MONICA OOSTENDE, LIBERTEYT GENT, DE ZONNEBLOEM GENT, KNAPENKOOR IN DULCI JUBILO & DIETER VANHANDENHOVEN (SINT-NIKLAAS)


Uitverkocht

Gerelateerde Voorstellingen

wo 13 feb 19 - 14u00
Boks
Familie
Koop tickets »
wo 13 feb 19 - 16u00
Boks
Familie
Koop tickets »
za 16 feb 19 - 19u00
Invisible
Familie
Koop tickets »