Menu
Te Gast

Documentaire van Dominique De Ruddere

Will Tura, hoop doet leven

affiche-w-tura-a5-flyer.jpg

Datum:
donderdag 15 november 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
85 minuten
 
Standaard
€ 15,00
Uitverkocht

Dominique Deruddere, regisseur van o.a. Crazy Love, Wait until spring Bandini en Iedereen beroemd, verfilmt het muzikaal verhaal van een rasperformer en integer artiest: Will Tura, ‘de Keizer van het Vlaamse lied’. 

Het gebruik van archiefmateriaal illustreert niet alleen Tura’s leven, maar toont ook de historische gebeurtenissen in Vlaanderen om zo een emotionele trip down memory lane voor de toeschouwer te creëren. De warme stem van Jan Decleir, ‘de Keizer van de Vlaamse acteurs’ speelt Will Tura offscreen. Hoop Doet Leven is een ontroerende en boeiende film die een ode wil zijn aan een samenleving en cultuur waarvan wij allen deel uitmaken en waarvan Will het muzikale symbool is. Will Tura zal ook aanwezig zijn tijdens de vertoning!

Deze vertoning kadert in een fundraising georganiseerd door Rotary Club Zaventem, ten gunste van verschillende sociale projecten binnen en buiten de regio, zoals de MS Kliniek Melsbroek, Cocon, Zoekmand, Habbekrats, Avonturenkamp, Kampenhoeve STER en het Domestic Workers project van Zuster Jeanne in India.

www.rotaryzaventem.be

Galerij


Uitverkocht

Gerelateerde Voorstellingen

za 1 dec 18 - 19u00
Gospel Feest
Te Gast
gospel
wedstrijd
Koop tickets »
zo 6 jan 19 - 11u00
Nieuwjaarsconcert in Weense stijl
Te Gast
klassiek
orkest
Koop tickets »