Menu
Film
documentaire

 

Tytgat Chocolate: de making of

tytgat-chocolat-affiche.jpg

Datum:
dinsdag 20 maart 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
46 min
 
Reserveer Plaatsen »

De documentaire vindt plaats in de week van Wereld Downsyndroomdag (21/03) en is vrij toegankelijk. Ontdek het volledige programma.

Deze documentaire is vrij toegankelijk!

Leuk om weten: om 19u00 start de vernissage Emile - de schoonheid van imperfectie. Fotografe Emilie Bonjé geeft live een extra woordje uitleg. Voor het publiek voorzien we een hapje en een drankje.

***

De documentaire Tytgat Chocolat - The Making Of draait rond de fictiereeks Tytgat Chocolat, die in 2017 elke zondagavond op Eén te zien was, en toont hoe deze speciale serie tot stand kwam.De hoofdrollen worden gespeeld door mensen met een verstandelijke beperking van Theater STAP en ook nog bekende acteurs zoals Wim Opbrouck, Marc Van Eeghem, Els Dottermans, Frank Focketyn, Mieke De Groote, Jan Decleir en Flor Decleir.

Acteurs uit ‘Tytgat Chocolat’ op de planken!

Met de één-serie Tytgat Chocolat werden de acteurs van Theater Stap dit najaar even wereldberoemd in Vlaanderen. Enkele prijzen en maanden later werken de acteurs al weer aan hun volgende project: op vrijdag 23 maart staan ze in CC De Factorij op de planken met het theaterstuk De Wereld!

 

Credits

REGIE FILIP LENAERTS & MARC BRYSSINCK

Galerij


Reserveer Plaatsen »

Gerelateerde Voorstellingen

di 25 sep 18 - 20u00
The Shape of water
Film
drama
fantasy
sprookje
Koop tickets »
di 2 okt 18 - 20u00
The death of Stalin
Film
Satire
Komedie
Koop tickets »
di 9 okt 18 - 20u00
Hereditary
Film
drama
psychologische horror
Koop tickets »