Menu
totdatzeerdoet-saradegraeve.jpg

Datum:
vrijdag 26 januari 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Taalniveau:
 
Koop tickets »

Drie vrouwen over liefde en wellust, over graag zien en over gezien worden door die ene andere, over overgave, over het verlies van jezelf… totdatzeerdoet.

Voor Nele heeft liefde vele gezichten. Ze trekt gekke bekken en steekt haar tong uit op het moment dat je haar vriendelijk toelacht. De laffe liefde duwt je harteloos weg net als je denkt haar gevonden te hebben.

Roos wandelt rond in twee verschillende sokken van twee verschillende exen. Ze bieden steun. Hoeveel losse sokken kan een mens verzamelen alvorens hij een passend paar vindt?

Pascale zoekt de blik van haar lief, ze wil die blik verdienen. Ze moet hem dringend zien en heeft daar alles voor over. Voor haar geen passief afwachten meer. De liefde zal haar niet verrassen, zij zal de liefde zelf bespringen.

De dames zijn aan zet en ze nodigen u uit. Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck gaan samen op zoek naar ‘de liefde’, maar verwarren die soms met ‘wellust’. Met trom en paukenslag, met gefluister, gezang en gelach en met heel veel goesting. Maar geloven ze er nog wel in?

Credits

MET PASCALE PLATEL, ROOS VAN ACKER, NELE VAN DEN BROECK
FOTO SARA DE GRAEVE
TECHNIEK KURT VERLEURE
PRODUCTIE KOORTZZ

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 29 sep 18 - 20u00
Mevrouw Bob
Theater
muziektheater
Koop tickets »
vr 12 okt 18 - 20u00
£¥€$
Theater
performance
interactief
Koop tickets »
vr 12 okt 18 - 20u00
A History of Everything
Theater
Geannuleerd »