Menu

Tirade 2.017

Meuris

tirade-jimmy-kets-2.jpg

Datum:
zaterdag 16 december 2017
Locatie:
CC Theater Maupertuis
Startuur:
20u00
 
Koop tickets »

Na het onverwachte succes van Tirade, de eindejaarsconference van Stijn Meuris, komt er een vervolg. Omdat het nodig is, en op verzoek van velen.

De eerste voorstellingen van Tirade behandelden in hoog tempo het jaar 2016 met daarbij de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid. En rarara: dat zijn bij Tirade 2.017 opnieuw de ingrediënten, maar dan geschreven op maat van 2017. Aan materiaal alvast geen gebrek. “Je zou het gewoon storytelling kunnen noemen, maar dan met een oprechte boosheid,” aldus Meuris vorig jaar. “Een boosheid die niet langer weg te zetten valt als het ongenoegen van enkele zuurpruimen, maar die bij steeds meer mensen begint te jeuken.” Dat daarbij regelmatig gelachen kan worden, is een bonus.

Tirade 2.017 belooft een handenwrijvend vervolg te worden op iets wat stilaan de allures van een reeks begint te krijgen.

www.stijnmeuris.be

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.