Menu
Muziek
nederlandstalig

Yevgueni

Tijd is alles

guko0977.col.jpg

Datum:
zaterdag 17 februari 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
90 minuten
Taalniveau:
 
Koop tickets »

Vraag ons niet waarom, maar wat ons de laatste tijd nogal vaak bezig houdt is… tijd. Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort.

Tijd om – eindelijk – vader te worden bijvoorbeeld. En de verloren tijd die daaraan voorafging toen dat niet meteen wilde lukken. De tijd dus om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al eens zachtjes begint af te tellen. En hoog tijd voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien. Maar meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om – op tijd – het verschil te maken...

Een overdaad aan thema’s en emoties die vreemd genoeg eerst voor een blokkade zorgden in het hoofd van songschrijver Klaas Delrue. Maar die vervolgens een stortvloed aan inspiratie opleverden, en bijgevolg stof voor de meest persoonlijke en actuele Yevgueni-voorstelling tot nu toe.

Wie Yevgueni als theater(tour)-fenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock ’n roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en – waar nodig – troost. Niet te missen dus.

Tijd is alles, maar dit wordt weer twee uur pure winst!

www.yevgueni.be

 

 

pers

  • Radio 1: "Mooi hoe Klaas Delrue alweer meer vragen stelt dan antwoorden geeft. Misschien zingt hij met de stem van een jonge generatie mensen met vele mogelijkheden, maar niet altijd evenveel houvast." 
  • Dansende Beren (***1/2): "Tijd is alles brengt een ander Yevgueni dan we kennen. Een eerlijkere en scherpere band die intensere nummers brengt dan ooit tevoren."
  • De Standaard: "Zanger Klaas Delrue laat er geen twijfel over bestaan: zijn vaderschap heeft zijn leven veranderd. Dat blijkt duidelijk op het nieuwe album Tijd is alles."
  • Luminous Dash: "Ze hebben net een succesvolle clubtour achter de rug en stan nu voor een theatertour die hen naar uitverkochte zal leiden."

 

Credits

ZANG, AKOESTISCHE GITAAR KLAAS DELRUE
TOETSEN, ZANG GEERT NOPPE
BAS, AKOESTISCHE GITAAR, ZANG MAARTEN VAN MIEGHEM
DRUMS, PERCUSSIE STEF VANSTRAELEN
ELEKTRISCHE GITAAR PATRICK STEENAERTS

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

vr 1 feb 19 - 20u00
Album release
Muziek
folk
Canada
Koop tickets »
do 14 feb 19 - 20u00
Jef Neve & Natalia
Muziek
jazz
rhythm-and-blues
Uitverkocht »
wo 20 feb 19 - 20u00
Misia
Muziek
klassiek
zang
radio
Koop tickets »