Menu
the-only-way-is-up.jpg

Datum:
vrijdag 9 februari 2018
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
20u00
Duur:
60 minuten zonder pauze
Leeftijd:
+16j
 
Geannuleerd

In The only way is UP komen vier hoofdpersonages aan het woord op verschillende sleutelmo­menten in hun leven: als kind, puber, jongvolwassene, dertiger, veertiger en vijftiger. Hoezeer verandert je houding tegenover bepaalde thema’s naarmate je ouder wordt? In hoeverre is de manier waarop je in het leven staat al van jongs af aan bepaald? Is er een manier om ouder worden niet langer als een eliminatie van mogelijkheden te beschouwen, maar als iets om naar uit te kijken?

Na hun fel gesmaakte debuut The Great Downhill Journey of Little Tommy, laten Boris Van Seve­ren en Jonas Vermeulen de zelfgeschreven soundtrack van hun nieuwe voorstelling dit keer niet door een rockband brengen, maar door twee dj booths die live muziek én (neon-)quotes tegen elkaar op samplen. Een elektro-opera in een surreeël universum dat alles wegheeft van een langgerekte lsd-trip,  geïnspireerd door o.a. The Up Series (BBC).

Een voorstelling in (eenvoudig) Engels.

Na de voorstelling zetten we het feest verder en toveren we onze foyer om tot dansvloer.

www.campo.nu

 

Pers

  • De Morgen (****): Er is weinig theater waarbij je vermoeid binnengaat en buitenkomt met een enorme energiekick én met het gevoel dat er zich nog een hele nacht, een heel leven voor je uitstrekt.
  • De Morgen - Cult.overzicht 2017 (8e plaats) 
  • Lees ook het interview met Boris Van Severen en Jonas Vermeulen.

 

Credits

VAN & MET BORIS VAN SEVEREN & JONAS VERMEULEN
COACHING PIETER-JAN DE WYNGAERT
ARTWORK SARAH YU ZEEBROEK
PRODUCTIE CAMPO
COPRODUCTIE HET KIP, D E T H E A T E R M A K E R & HET THEATERFESTIVAL

Galerij

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.