Menu
Familie
muziek
ecologie

Radio Oorwoud

't is altijd wat in mijn habitat

t-is-altijd-wat-in-mijn-habitatwwf.jpg

Datum:
zondag 12 november 2017
Zaal:
CC Theater Maupertuis
Start-uur:
15u00
Duur:
65 min.
Leeftijd:
+5J
Taalniveau:
 
Koop tickets »

Grrroaaaaaar! Oehoe! Piep piep piep! Radio Oorwoud, het knotsgekke radioprogramma, komt naar jullie toe. Met echte muzikanten en een vrolijk zingende beestenboel.

‘t Is altijd wat in mijn habitat is de gloednieuwe muziekvoorstelling van het diervriendelijkste (braak-)balorkest ter wereld. Zet je schrap voor een swingende tocht langs nevelwouden, toendra’s, stadstuinen, mangroves, taiga’s, ijskappen, heides en rotswanden. Een muzikale expeditie tussen veraf en dichtbij (tuin)huis. Op het nieuwe album ‘t Is altijd wat in mijn habitat zingen een heleboel ‘grote’ zangers en zangeressen zoals Bart Peeters, Raf Walschaerts, Mich Walschaerts, Sean D’Hondt, Lien De Greef-Lady Linn en Pieter Embrechts

www.radio-oorwoud.be

Knutselplezier na de voorstelling

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen met de dames van ETNA vzw ga je aan het knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling.  

Welkom mesdames en messieurs, in het museum van Vergane Natuurfenomenen. In dit exclusief natuurgebied krijgt u de laatste kans om de Grabijger, de Pofsnommer en de Paparei in het echt te zien! 
    
Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.


 

Credits

MET HANNELORE BEDERT, FLEUR HENDRIKS, THOMAS VANELSLANDER EN BART VAN LIERDE

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

zo 25 mrt 18 - 15u00
GRRRAZzz
Familie
kinderen
dans
Koop tickets »
wo 11 apr 18 - 14u00
Huis
Familie
installatie
Koop tickets »
wo 11 apr 18 - 14u30
Huis
Familie
installatie
Koop tickets »