Menu
Woord
literatuur

Alicja Gescinska

Schrijvers op zondag

foto-alicja-zw.jpg

Datum:
zondag 3 februari 2019
Zaal:
Bib De Factorij
Start-uur:
10u30
Duur:
90 minuten zonder pauze
Taalniveau:
 
Standaard
€ 7,00
-26
€ 5,00
Vriendenprijs
€ 6,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Koop tickets »

Met Schrijvers op Zondag slaan de bibliotheek en CC De Factorij de handen in elkaar.  Enkele zondagen per seizoen nodigen we een auteur uit die komt voorlezen uit eigen werk en nadien in gesprek gaat met jullie, ons geacht (lezers)publiek. Een literaire zondagvoormiddag om van te smullen voor je zelf uitgebreid aan tafel gaat. Jullie krijgen van ons alvast een lekkere ontbijtkoek en kopje koffie of thee om de ochtend goed te starten.

We zetten het voorjaar in met niemand minder dan filosofe, auteur en tv-maakster Alicja Gescinska. Zij en haar familie vluchtten in 1988, op haar zevende, uit Polen naar België. Na tal van academische publicaties en essays debuteert ze in 2016 met de roman Een soort van liefde, die meteen ook de Debuutprijs 2017 in de wacht sleept, en maakt ze voor Canvas 2 seizoenen lang de serie Wanderlust. In oktober vorig jaar verscheen haar nieuwste boek Thuis in muziek: Een oefening in menselijkheid.

“Het mooiste aan dit boek is wellicht dat de schrijfster erin slaagt om twee soorten liefde tegen elkaar uit te spelen: een liefde tussen een vader en een dochter, en tussen een oudere professor en een jonge studente.” (juryverslag Debuutprijs 2017 over Een soort van liefde)

gescinska.com

 

 

 

 

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

zo 20 okt 19 - 10u30
Schrijvers op zondag
Woord
non-fictie
journalist
kunstenaar
Koop tickets »
za 16 nov 19 - 20u00
Silence, please!
Woord
live muziek
Koop tickets »
zo 1 dec 19 - 10u30
Schrijvers op zondag
Woord
literatuur
thriller
Koop tickets »