Menu

Schrijvers op zondag

Griet Op de Beeck

griet-op-de-beeck-c-koen-broos-hr-rechtenvrij-onder-naamsvermelding-1.jpg

Datum:
ZO 21 OKT '18 - 10U30
Locatie:
Bib De Factorij
Startuur:
10u30
 
Koop tickets »

Met Schrijvers op zondag slaan de bibliotheek en CC De Factorij de handen in elkaar.  Enkele zondagen per seizoen nodigen we een auteur uit die komt voorlezen uit eigen werk en nadien in gesprek gaat met jullie, ons geacht (lezers)publiek. Een literaire zondagvoormiddag om van te smullen voor je zelf uitgebreid aan tafel gaat! Jullie krijgen van ons alvast een lekkere ontbijtkoek en kopje koffie of thee om de ochtend goed te starten.

Voor onze eerste Schrijvers op zondag nodigen we niemand minder uit dan bestsellerauteur Griet Op de Beeck (1973). Op korte tijd groeide Op de Beeck uit tot één van de populairste schrijfsters van de Lage Landen. Haar debuut Vele hemels boven de zevende werd reeds verfilmd en ook van haar tweede roman Kom hier dat ik u kus en derde boek Gij nu werden de filmrechten verkocht.

Verwacht geen academische lezing over haar eigen oeuvre, Griet Op De Beeck wil geenszins haar lezers onderschatten, laat staan uit gaan leggen hoe ze haar werk dienen te lezen. Ze vertelt aan de hand van een aantal voorgelezen fragmenten over manieren om dit leven te overleven, en scheert zo langs de thema's in haar boeken.

Nadien signeert Op de Beeck de boeken die je meebracht of ter plekke aankoopt.

Griet Op de Beeck is met haar roman Het beste wat we hebben (2017) genomineerd voor de OPZIJ Literatuurprijs 2018. Titels die bijdragen aan de bewustwording, emancipatie en ontplooiing van vrouwen komen in aanmerking voor deze prijs.

www.grietopdebeeck.be
 

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.