Menu
Woord
literatuur

Stefan Hertmans

Schrijvers op zondag

foto-stefan-cmichiel-hendrickx.jpg

Datum:
zondag 9 december 2018
Zaal:
Bib De Factorij
Start-uur:
10u30
Duur:
90 minuten zonder pauze
Taalniveau:
 
Koop tickets »

Met Schrijvers op zondag slaan de bibliotheek en CC De Factorij de handen in elkaar.  Enkele zondagen per seizoen nodigen we een auteur uit die komt voorlezen uit eigen werk en nadien in gesprek gaat met jullie, ons geacht (lezers)publiek. Een literaire zondagvoormiddag om van te smullen voor je zelf uitgebreid aan tafel gaat! Jullie krijgen van ons alvast een lekkere ontbijtkoek en kopje koffie of thee om de ochtend goed te starten.
 
Stefan Hertmans (1951) is auteur van een omvangrijk literair en essayistisch oeuvre, waarvoor hij zowel in binnen- als buitenland werd onderscheiden. Hij publiceerde poëzie, romans, essays, theaterteksten en kortverhalen. Met Oorlog en Terpentijn (vertaald als War and Turpentine) wist hij het zelfs te schoppen tot op de longlist van de Man Booker International Prize in 2017. Met zijn laatste roman De Bekeerlinge heeft hij opnieuw een indrukwekkend boek geschreven dat nog jaren grote zeggenschap heeft.

Na de lezing signeert Hertmans de boeken die je meebracht of ter plekke aankoopt. Boeken die je ter plaatse aankoopt, kunnen enkel cash betaald worden.

www.stefanhertmans.be

pers

"[De Bekeerlinge] is een cruciaal boek dat hoofden en harten zal beroeren. […] een roman vol zelfbeheersing die het grote schrijverschap van Stefan Hertmans zo typeert." - De Standaard ★★★★

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

zo 20 okt 19 - 10u30
Schrijvers op zondag
Woord
non-fictie
journalist
kunstenaar
Koop tickets »
za 16 nov 19 - 20u00
Silence, please!
Woord
live muziek
Koop tickets »
zo 1 dec 19 - 10u30
Schrijvers op zondag
Woord
literatuur
thriller
Koop tickets »