Menu

Schrijvers op zondag

Stefan Hertmans

foto-stefan-cmichiel-hendrickx.jpg

Datum:
ZO 9 DEC '18 - 10U30
Locatie:
Bib De Factorij
Startuur:
10u30
Duur:
90 minuten zonder pauze
 
Koop tickets »

Met Schrijvers op zondag slaan de bibliotheek en CC De Factorij de handen in elkaar.  Enkele zondagen per seizoen nodigen we een auteur uit die komt voorlezen uit eigen werk en nadien in gesprek gaat met jullie, ons geacht (lezers)publiek. Een literaire zondagvoormiddag om van te smullen voor je zelf uitgebreid aan tafel gaat! Jullie krijgen van ons alvast een lekkere ontbijtkoek en kopje koffie of thee om de ochtend goed te starten.
 
Stefan Hertmans (1951) is auteur van een omvangrijk literair en essayistisch oeuvre, waarvoor hij zowel in binnen- als buitenland werd onderscheiden. Hij publiceerde poëzie, romans, essays, theaterteksten en kortverhalen. Met Oorlog en Terpentijn (vertaald als War and Turpentine) wist hij het zelfs te schoppen tot op de longlist van de Man Booker International Prize in 2017. Met zijn laatste roman De Bekeerlinge heeft hij opnieuw een indrukwekkend boek geschreven dat nog jaren grote zeggenschap heeft.

Na de lezing signeert Hertmans de boeken die je meebracht of ter plekke aankoopt. Boeken die je ter plaatse aankoopt, kunnen enkel cash betaald worden.

www.stefanhertmans.be

pers

"[De Bekeerlinge] is een cruciaal boek dat hoofden en harten zal beroeren. […] een roman vol zelfbeheersing die het grote schrijverschap van Stefan Hertmans zo typeert." - De Standaard ★★★★

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.