Menu

Salut La Copine

Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen

salutlacopinefrankydrappier-20hoog.jpg

Datum:
dinsdag 14 mei 2019
Locatie:
Zaal Stockmans
Startuur:
20u00
Duur:
60 minuten
 
Koop tickets »

Kom aansluitend kijken naar de Filmspecial Fesival Cannes: Hiroshima Mon Amour en koop een voordelig combiticket.

Vandaag baadt CC De Factorij (binnen) in een zomerse sfeer, met een cocktailbar, popcorn, ligstoelen, fotobooth, palmbomen,… . Een fotograaf staat klaar om je, al dan niet in glamoureuze outfit, op de rode loper te fotograferen. Het wordt reuzegezellig!

Koop je combiticket voor Salut La Copine + Hiroshima Mon Amour

***

De titel Salut La Copine verraadt het al: dit wordt een eerbetoon aan het meisje en de vrouw in al haar facetten, maar dan wel à la Française.

Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen deelden eerder al het podium voor Gedeelde Smart, een avond vol ‘smartliederen en levenslappen’. Op vraag van Lien om het ook eens ‘op zijn Frans’ te doen werd uitbundig gereageerd door haar beide copains. Het resultaat is een programma van chansons en Franstalige liederen in al hun facetten, gebracht door dit gelegenheidstrio. Net als bij Gedeelde Smart verlaten ze de bekende paden en gaan ze op schattenjacht naar  parels uit de wereldwijde, soms verrassende, Franstalige liedcultuur. 

Lien Van de Kelder studeerde een jaar in Montpellier, waar ze de Franse cultuur gretig opsnoof en zich ook de Franse 'r' eigen maakte. Die zal ze binnenkort terug over het scherm laten rollen op VTM, waar ze een van de boegbeelden wordt de komende jaren. Jan De Smet verpulvert de Larousse Musicale en Wouter Berlaen bespeelt meer instrumenten dan u kan vasthouden.

 

Bekijk hier het liedje 'Le bonheur' uit Van Gils & Gasten

 

Credits

ZANG & PERCUSSIE LIEN VAN DE KELDER
ZANG, GITAAR, UKELELE, BANJO & MANDOLINE JAN DE SMET
ZANG, CONTRABAS & HIHAT WOUTER BERLAEN

 

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.