Menu
Familie

 

Ontbijtfilm Paddington 2

1v6paddington-2.jpg

Datum:
zondag 24 maart 2019
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
09u00
Duur:
95 minuten
Leeftijd:
+6J
Taalniveau:
 
Koop tickets »

Goed om weten:

  • Het ontbijt start om 9u00 en de film start om 10u30.
  • Je kan enkel komen onbijten als je aansluitend naar de film komt kijken. Je kan wel filmtickets kopen zonder onbijt.

9U00: start ONTBIJT

Geniet van een heerlijk gezond ontbijt aan democtratische prijzen en zak nadien met de hele familie gezellig onderuit in onze knusse zetels voor de familiefilm Paddington 2.
Reserveren voor het ontbijt kan t.e.m. vrijdag 22 maart.

Prijzen ontbijt: € 8 (standaard) | € 6 (-12j)

10U30: start FILM PADDINGTON 2

In de langverwachte vervolgfilm op de wereldwijde kaskraker zien we Paddington gelukkig gesetteld bij de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden: hij verspreidt blijdschap en marmelade, waar hij ook gaat. 

Terwijl hij het perfecte geschenk voor zijn geliefde tante Lucy - ze wordt 100 - zoekt, valt Paddington op een uniek pop-upboek in de antiekshop van Mijnheer Gruber. Paddington neemt enkele klusjes aan om het te kunnen kopen. Maar als het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren... .

UK (2015)
NEDERLANDS GESPROKEN

 

PERS

"Paddington 2 is een dolle rit vol visuele humor. (...) Sommige scènes lijken recht uit een film van Charlie Chaplin of Buster Keaton te komen: pure, woordeloze slapstick. Ook avontuur is er bij de vleet. (...) Paddington 2 ziet er ook geweldig uit, en de scène waarin Paddington op wandel gaat in een gigantisch prentenboek is zelfs duizelingwekkend knap. (...) Het personage van Hugh Grant zal uw kroost doen gieren". Lees verder in De Morgen  ★★★★
Lees ook de recensies in De Standaard ★★★★ en in enkele  Nederlandse kranten.

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

 

Credits

REGIE PAUL KING

Galerij


Koop tickets »