Menu
olivetti82csofie-debackere.jpg

Datum:
zaterdag 8 december 2018
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
20u00
Duur:
90 minuten zonder pauze
 
Koop tickets »

Bernard Van de Wiele is niet geestelijk gestoord, maar in de war. Hij weet niet waarom hij zich opeens in een politiekamer bevindt met een Olivetti 82-typmachine voor z’n neus en twee mannen die hem aan de tand voelen. Waarom zit z’n hand in het verband? En hoe is het allemaal begonnen? Bernard Vandewiele begint zijn verhaal te vertellen…

24 jaar geleden kroop acteur Bob de Moor in de huid van dit personage van schrijver Eriek Verpale. 116 voorstellingen lang hield Olivetti 82 de Vlaamse en Nederlandse cultuurcentra in de ban. Speciaal voor de 50ste verjaardag van Theater Malpertuis (Tielt) neemt Bob De Moor nog een keer plaats achter de typmachine. Een adembenemende vertelling waarin Bob De Moor niet alleen de ziel van zijn personage blootlegt, maar ook die van zichzelf.

www.malpertuis.be

 

pers

 “Wat Bob doet is adembenemend. Anderhalf uur lang zuigt hij je mee in een tunnel.” Fred Six – De Standaard, 15/04/1993

Credits

TEKST ERIEK VERPALE
SPEL BOB DE MOOR
VORMGEVING RIK TEUNIS & WIM LOOBUYCK

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.