Menu
Familie
klassiek

Cie Paprika

Nachtzacht

nachtzacht-4-1.jpg

Datum:
zondag 7 oktober 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
14u00
Duur:
60 minuten
Leeftijd:
+3J
Taalniveau:
 
Koop tickets »

Ubi slaapt. Hij droomt. Maar… is het enkel een droom? Of gebeurt het… écht? Die wondere wereld, met dieren overal, met land en stad en berg en zee… Droom jij met ons mee? Een zangeres, een pianiste, een beeld-manusje-van-alles-mevrouw. Ze nemen samen het publiek mee in een wereld vol kleur, vol sfeer, vol dromen. Woordeloos, met tapijten en wolken en landschappen van klank en beeld. De muzikale mosterd
vonden ze bij Aaron Copland, Benjamin Britten en Francis Poulenc. Soms gek, soms zacht, soms mysterieus… Het beeld voltrekt zich voor je ogen; fascinerend hoe dagdagelijkse voorwerpen opeens veranderen in een stad, in een zee, in wolken… Een streling voor oog en oor.

Nachtzacht, een intieme, poëtische muziekvertelling voor dromers vanaf 3 jaar. Compagnie Paprika vertrekt steeds van klassieke muziek en beeld.

Weetje: Pianiste Katrien Vercauter geeft les op de Kunstacademie van Zaventem.

www.compagniepaprika.com

 

Knutselplezier na de voorstelling

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Credits

CONCEPT & SPEL YO BISSCHOPS, GRIET DE GEYTER & KATRIEN VERCAUTER
MET MUZIEK VAN AARON COPLAND, BENJAMIN BRITTEN, FRANCIS POULENC, GRIET DE GEYTER (SOPRAAN) & KATRIEN VERCAUTER (PIANO)
BEELDCONCEPT YO BISSCHOP

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 4 mei 19 - 19u00
Gitte
Familie
figurentheater
Koop tickets »
zo 5 mei 19 - 15u00
De Man die alles weet
Familie
Koop tickets »