Menu
Festival
theater
muziek
familie

CC De Factorij

Kick-off seizoen 2018-2019

180518-flyer-openingsweekend.jpg

Datum:
zaterdag 22 september 2018
Zaal:
CC De Factorij
Start-uur:
14u00
 
Laatste tickets »

Het tweede seizoen van het cultuurcentrum wordt op gang getrapt tijdens het weekend van 22 en 23 september 2018 met een gezellig openingsfeest.

 

We starten het nieuwe seizoen met niemand minder dan Arno als headliner! Hoewel zijn nieuwste album Human incognito iets anders doet vermoeden, komt Arno helemaal als zichzelve naar De Factorij, namelijk als rocker pur sang, die weet hoe hij een feestje moet bouwen. Verder kan je tijdens het openingsweekend kiezen uit meer dan 10 verschillende gratis en betalende activiteiten!

 

programma openingsweekend

ZATERDAG 22 SEPTEMBER (vanaf 14u00)

 

14U30 tot 18U00 Springkasteel en wafelkraam

 

GRATIS: 14U30 & 16U30 Massage Collage door KATRIEN OOSTERLINCK +6J
Begeleid door een gids, geven ouders en kinderen elkaar een korte massage. Warm licht, maffe geluiden en zachte kussens zorgen voor de sfeer. Wat heb je gevoeld in je lichaam? Je hoeft het niet te vertellen met woorden, het mag ook met stickers. Massage Collage is een veilige en leuke ervaring die je in contact brengt met je lichaam én met elkaar.

 

RESERVEER VOOR DE MASSAGE

 

GRATIS: 15U00 No Way Back door DUO BERLINGO
Een komische circusvoorstelling over de zoektocht van twee vrienden en de poging die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie. Dat die situatie veel blauwe bakken bevat, is een understatement. Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste, tot de torens vallen.

 

GRATIS: 16U00 Dansinitiatie door NELE & JAN
Nele en Jan uit Zaventem dansen al jaren de pannen van het dak en zijn gepassioneerde lesgevers. Vanaf dit najaar kan je in CC De Factorij terecht voor toffe danslessen, gegeven door deze professionals. Twijfel je of de danslessen iets voor jou zijn? Hou je ervan om te dansen, maar voel je je soms nog wat onzeker? Tijdens deze initiatie kan je alvast eens een paar pasjes uitproberen.

 

GRATIS: 17U00 & 17U25 Waldeinsamkeit van BENJAMIN VERDONCK (Belgische première)
Laat je in 15 minuten betoveren door deze wunderkammer, een barokke miniatuur, luikjes die open gaan en dicht, licht, donker en heel veel touwtjes.

 

Beperkte capaciteit: reserveer je plaats in de kamer

 

17U30 CC De Factorij’s VOLKSKEUKEN
Honger hoef je niet te lijden in CC De Factorij. Waarom naar huis gaan om te eten als je voor een prikje een lekkere en gezonde maaltijd kan meepikken? Voor slechts € 6 schuif je je benen onder onze gezellige tafel. Op het menu staat ratatouille met krielpatatjes en een stukje vlees. En natuurlijk een veggie variant.

 

Eet mee in onze volkskeuken

 

GRATIS: 19U00 Opening expo MY HOME IS WHERE MY HEART IS
In dit fotografisch project verbinden we het werk van verschillende fotografen die elk hun eigen interpretatie tonen van wat thuis voor hen betekent.

 

MEER INFO VERNISSAGE

 

20U00 Concert ARNO
Arno weet hoe hij een stevig feestje moet bouwen op het podium. Een stevig feestje, dat is exact wat we op deze seizoensopener nodig hebben!

Ticketprijzen: € 30 | € 27 | € 26 | € 28

 

KOOP TICKETS VOOR ARNO

 

GRATIS: 21u30 DJ Rob The NICE
De avond sluiten we af met gezellige deuntjes en een drankje in onze foyer. In onze zachte zeteltjes kan je nog gezellig napraten en de voorbije dag overlopen.

 

 

ZONDAG 23 SEPTEMBER (vanaf 9u00)

 

9U00 Ontbijt
Geniet van een heerlijk ontbijt aan democratische prijzen en zak nadien met de hele familie onderuit in onze knusse zetels voor een familiefilm. 
Je kan enkel komen onbijten als je aansluitend naar de film komt kijken. Je kan wel filmtickets kopen zonder onbijt. Reserveren voor het ontbijt kan tem vrijdag 21 september 2018.
Ticketprijzen: € 8 | € 6 (€ 1 korting met kaart Gezinsbond)

 

reserveer voor het ontbijt

 

10U30 Familiefilm EARLY MAN +5J
Een hilarische komedie die zich afspeelt in het bronzen tijdperk. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden.
Prijs film: € 7 | € 6 | € 4 | € 5

 

KOOP JE TICKET VOOR DE FILM

 

GRATIS: 12U00 KNUTSELPLEZIER na de film
Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de film aan de slag in onze foyer. Je gaat aan het knippen, plakken en tekenen in het thema van de film. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.

 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Galerij


Laatste tickets »

Voorstellingen

earlyman70100bestadium.jpg
zo 23 sep 18 - 09u00
Familie
Koop tickets »
humanincognitodannywillems.jpg
za 22 sep 18 - 20u00
Muziek
Laatste tickets »
foto-taieb-gottiti.jpg
za 22 sep 18 - 19u00
Expo
seizbeeld-massage-collage-c-katrien-oosterlinck-lr-web-1.jpg
za 22 sep 18 - 16u30
Familie
Reserveer Plaatsen »
seizbeeld-massage-collage-c-katrien-oosterlinck-lr-web.jpg
za 22 sep 18 - 14u30
Familie
Laatste tickets »
boulevard-1.jpeg
za 22 sep 18 - 17u25
Theater
Reserveer Plaatsen »
boulevard.jpeg
za 22 sep 18 - 17u05
Theater
Reserveer Plaatsen »