Menu
Familie

 

Inside Out

iofeature.jpg

Datum:
woensdag 6 maart 2019
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
14u00
Duur:
95 minuten
Leeftijd:
+6J
Taalniveau:
 
Standaard
€ 7,00
-26
€ 4,00
65+
€ 5,00
Vriendenprijs
€ 6,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Voucher
Gratis
Koop tickets »

Wat gaat er om in het hoofd van een meisje van 11? Die simpele, maar moeilijk te beantwoorden vraag ligt aan de basis van Inside Out. De film draait om een klein gezinsdrama: het pril puberende meisje Riley verhuist naar San Francisco, raakt onzeker en gaat in tegen haar goedbedoelende ouders, die niks begrijpen van haar stuurse gedrag. En dan is er de binnenkant, waar de verwikkelingen worden georkestreerd als een groots en meeslepend avontuur.

Inside Out bewijst eens te meer dat mainstream entertainment niet alleen Groot Vertier, maar ook Grote Ideeën kan bevatten. Alle filmtrucs worden bovengehaald om de magie van de geest weer te geven. Dit is een film die je blik op jezelf, je kroost én op je ouders ingrijpend verandert.

VS (2015)
NEDERLANDS GESPROKEN

 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

 

Credits

Regie PETE DOCTER

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

wo 13 feb 19 - 14u00
Boks
Familie
Koop tickets »
wo 13 feb 19 - 16u00
Boks
Familie
Koop tickets »
za 16 feb 19 - 19u00
Invisible
Familie
Koop tickets »