Menu

Inside Out

iofeature.jpg

Datum:
WO 6 MRT '19 - 14U00
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
14u00
Duur:
95 minuten
Leeftijd:
+6J
 
Standaard
€ 7,00
65+
€ 5,00
-26
€ 4,00
Vriendenprijs
€ 6,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Voucher
Gratis
Koop tickets »

Wat gaat er om in het hoofd van een meisje van 11? Die simpele, maar moeilijk te beantwoorden vraag ligt aan de basis van Inside Out. De film draait om een klein gezinsdrama: Riley verhuist naar San Francisco, raakt onzeker en gaat in tegen haar goedbedoelende ouders, die niks begrijpen van haar stuurse gedrag. Dat is althans de buitenkant van het verhaal. Maar dan krijgen we de binnenkant te zien: in het 'hoofdkwartier' van Riley huizen Riley's emoties. Normaal gezien heeft Plezier daar het heft in handen, maar zij raakt de controle kwijt als door de verhuis plots ook Verdriet, Woede en Angst zich opdringen. De conflicten en emoties laaien hoog op. Hilarisch... én herkenbaar!

Inside Out bewijst dat mainstream entertainment niet alleen Groot Vertier, maar ook Grote Ideeën kan bevatten. Alle filmtrucs worden bovengehaald om de magie van de geest weer te geven. Dit is een film die je blik op jezelf, je kroost én op je ouders verandert.

VS (2015)
NEDERLANDS GESPROKEN
Met de stemmen van o.a. Linde Merckpoel (Plezier), Veerle Dobbelaere (Verdriet), Jonas Van Geel (Angst), Stany Crets (Woede), Tatyana Beloy (Afkeer),...

 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

 

Credits

Regie PETE DOCTER

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.