Menu
Familie
Yoga
rust & ontspanning

Villa in de wolken

Familie Yoga

villa-in-de-wolken.jpg

Datum:
zondag 11 november 2018
Zaal:
CC De Factorij Danszaal Chantraine
Start-uur:
10u00
Duur:
60 minuten
Leeftijd:
3 tot 6J
Taalniveau:
 
Laatste tickets »

Ontsnap samen met je zoon of dochter even van de dagdagelijkse drukte en kom heerlijk tot rust tijdens onze familieyoga. Een uurtje lang zit je met je hoofd in de wolken... Tijdens dit yoga-avontuur gaan we door te bewegen en te spelen onze eigen kracht, balans, zelfvertrouwen en focus ontdekken of terugvinden, maar vooral genieten. We leren ons lichaam beter kennen en worden soepeler.

Starten doen we vanuit een seizoen, een thema, een verhaal of een leuk lied. We openen de verrassingsmand en gaan kijken, horen, proeven, ruiken en voelen. Alle zintuigen komen aan bod. Familieyoga is een cadeautje voor het hele gezin!

www.villaindewolken.be

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Galerij


Laatste tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 4 mei 19 - 19u00
Gitte
Familie
figurentheater
Koop tickets »
zo 5 mei 19 - 15u00
De Man die alles weet
Familie
Koop tickets »