Menu
06-david-galle-c-ellen-de-meulemeester-1.jpg

Datum:
vrijdag 27 april 2018
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
20u00
 
Koop tickets »

Na de show is iedereen welkom op Lokale Helden (polyvalente zaal Stockmans), de toegang is gratis!

***

"Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt."

Erover, Davids vierde volavondshow, houdt opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is bovendien een logisch vervolg op En Dan. Daarin brak hij nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig beseft hij dat er grenzen zijn. We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. U mag veel, maar dat is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. Volgt u nog?

David nodigt u uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt.
Wat is erover?

Mis het niet, want dit is dé kans om normaal te worden, een cursus 'hoe word ik een bijdragend lid van de samenleving' én een garantie op het wegwerken van uw grensoverschrijdend gedrag. Of toch binnen de grenzen van het mogelijke.

David Galle staat al meer dan 15 jaar op de planken. Hij won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in De Kazakkendraaiers en Twee tot de Zesde Macht, en acteerde hij o.a. in de successerie Bevergem.

www.davidgalle.be

 

Voorprogramma door Zoe Bizoe (20 minuten).

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Zo ook Zoe Bizoe, al is niet meteen duidelijk wat voor vogel ze eigenlijk is. Een stuntelige flamingo met lange benen? Een kip zonder kop? Of een diva met pauwenstreken? Eén ding is zeker: Zoe geeft zich helemaal bloot. Letterlijk en figuurlijk. In een nooit geziene combinatie van comedy en burlesque stript ze zichzelf verbaal tot in haar hart en teaset ze het publiek met uitdagende choreografie. Hoe minder ze om het lijf heeft, hoe meer ze haar ware veren laat zien: die van de paradijsvogel, geboren om te verleiden met haar passionele paringsdans.

Zoe Bizoe mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail. En ze voert u maar wat graag dronken.

www.zoebizoe.be
www.zoebizoe.com

pers

  • De Standaard: "Galle is een van de weinige Vlaamse comedians die de échte stand-uptraditie avondvullend in ere houdt, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure."
  • CC De Werf Aalst: 5 vragen aan David Galle

Credits

TEKST & SPEL DAVID GALLE
LICHT & TECHNIEK DAVE WERBROUCK
PRODUCTIE & MANAGEMENT BB - BRAM BOSTYN

-----

Voorprogramma:

TEKST & SPEL ZOE BLYAU
TEKST REDACTIE THIERRY LEPOUTRE & BART VANNESTE
REGIE HAN COUCKE
COACHING DANS SAM LOUWYCK
KOSTUUM DORIEN (DOTJE) DEMUYNCK
LICHT & TECHNIEK MICHIEL DE CLERCQ
AFFICHEBEELD ANITA ABEL
PRODUCTIE & MANAGEMENT BB - BRAM BOSTYN

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.