Menu

Karen Vande Wiele

Eco-desserts maken

beeld-eco-dessert-foto-unsplash-jennifer-pallian.jpg

Datum:
donderdag 16 januari 2020
Locatie:
CC Keuken Stockmans
Startuur:
19u00
Duur:
3 uur
 

In deze workshop maak je desserts die een plaats verdienen op de feesttafel én geïnspireerd zijn op het ecologische gedachtengoed. Dat betekent dat we ons voor de creaties laten leiden door de seizoenen en daarbij zo optimaal mogelijk gebruik maken van lokale, biologische producten. Breng een schort, snijmesje, snijplank en keukenhanddoek mee.

Praktische info

De workshop vindt plaats in zaal Stockmans. Ingang via de Keibergstraat (achterkant CC).

inschrijven
Deelnameprijs: € 22
Inschrijvingen doe je via Archeduc.

Ik schrijf me in

Credits

 

 

Galerij

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.