Menu
Muziek
jazz
cabaret
humor

De Frivole Framboos en Brussels Jazz Orchestra

Dubbel Geboekt

180110-dubbel-geboekt-ff-bjo.jpeg

Datum:
woensdag 10 januari 2018
Zaal:
CC De Factorij - Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
90 minuten (geen pauze)
Taalniveau:
 
Koop tickets »

De clash waar musicologen al jaren voor waarschuwen is nabij. Door een vergissing staan De Frivole Framboos en Brussels Jazz Orchestra op dezelfde avond geprogrammeerd. De botsing tussen het universum van het BJO en dat van de Frivole Framboos mag gerust gecategoriseerd worden als Dé Big Bang van de bigbandmuziek. Krijgen we chaos of de geboorte van een nieuw genre? Alle grote uitvindingen komen immers voort uit vergissingen of toevalligheden.

Aan de ene kant mogen we een muzikale formatie verwachten met absoluut minutieuze arrangementen en een meedogenloze timing, aan de andere kant het virtuoze gegoochel met noten en akkoorden van het BJO. Of was het nu omgekeerd? Tegenover een strak geregisseerde vertolking met her en der de nodige kwinkslagen, staat De Frivole Framboos met zijn quasi improvisatorische aanpak over stijlen en genres heen.

Zal het vonken geven tussen de Frivole Framboos en het befaamde BJO nu ze Dubbel Geboekt staan op het podium? Hou je vast voor deze muzikale oerknal!

www.brusselsjazzorchestra.com
www.malleman.be

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 21 sep 19 - 20u00
Eclectic Breath
Muziek
Soul
Marie Daulne
Afro
Koop tickets »
do 26 sep 19 - 19u15
Beethoven & Schönberg
Muziek
klassiek
op locatie
Koop tickets »
za 28 sep 19 - 20u00
Stuck In The Status Quo
Muziek
indie rock
Koop tickets »