Menu

Door de Overlevenden

Astrid Nijgh, Lennaert Maes & Stoomboot

astrid-nijgh-lennaert-mas-stoomboot-door-de-overlevenden-c-johan-vanonckelen.jpg

Datum:
vrijdag 1 maart 2019
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
20u00
Duur:
110 minuten met pauze
 
Koop tickets »

Door de overlevenden is de opvolger van de succesvolle tournee Nijghse vrouwen van Nederlandse coryfee Astrid Nijgh. Zij deelt het podium met Stoomboot en Lennaert Maes. Samen brengen ze een ode aan overleden zangers uit Vlaanderen en Nederland.

Astrid Nijgh is gekend van hits als Ik doe wat ik doe en Alleen is maar alleen. Stoomboot is als jongste Nekka-winnaar ooit een jonge, opvallende stem van bij ons en Lennaert Maes is de frontman van Lenny & de Wespen. Drie generaties liedjesmakers eren zangers en zangeressen van bij ons. Ze spelen werk van wie er niet meer is: van Ramses Shaffy tot Bram Vermeulen, van Zjef Vanuytsel tot Luc De Vos, van Louis Neefs tot Yasmine. Vijftig jaar na Voor de overlevenden, het album van de doorbraak voor Boudewijn De Groot, brengt Door de overlevenden alles weer terug.

www.astrid-nijgh.nl
www.lennaertmaes.be
www.stoomboot.be

 

Credits

ZANG & GITAAR ASTRID NIJGH, LENNAERT MAES & STOOMBOOT
VIOOL ANDRIES BOONE
CONTRABAS PETER VERHAEGEN
PRODUCTIE NEKKA VZW

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.