Menu

De Winter van Kapitein Winokio

Kapitein Winokio

kapitein-winokio.jpg

Datum:
zondag 3 maart 2019
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
15u00
Duur:
60 minuten
Leeftijd:
+3J
 
Uitverkocht

Heerlijke muziek, humor en ontroering beleef je samen met de zotte bende van de Kapitein… en dat in een prachtig winterdecor. Haal de slee uit de kelder, laat het rendier in je los en kom lekker meedoen. In de verte kan je de belletjes al horen rinkelen…

Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen je mee op hun muzikale tocht door de dikke sneeuw. Ze ontmoeten Felix de ijsbeer, zingen over dwarrelende sneeuwvlokjes en dansen samen met jouw Kampioenen als pinguïns. Dimitri Leue sprenkelt als regisseur een extra warme wintergloed over de show.

www.kapiteinwinokio.be

 

Knutselplezier NA DE VOORSTELLING

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in de foyer. ‘Handjes draaien koekenbakkenvlaaien, handjes draaien koekenbakkenvis. Ge kunt het niet geloven hoe lekker dat dat is, stokvis’. Na het zingen en swingen met Kapitein Winokio kan heel de matrozencrew op je draaiende handjes mee naar huis, want we maken... vingerpopjes. Wie of wat zag je allemaal tijdens de voorstelling? Wie mag er mee op je wijsvinger naar huis en wie mag op je duim? Deze omkadering is gratis. Je hoeft vooraf niet te reserveren. In samenwerking met  Etna vzw.

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Credits

KAPITEIN WINOKIO WINOK SERESIA
REGIE DIMITRI LEUE
MEVROUW DE POES MARIE-ANNE COPPENS
HOOFDMUZIEKMATROOS IVAN SMEULDERS
GITAAR DAVID PIEDFORT
BASGITAAR PETER PASK
DRUM KAREL DE BACKER 
GELUIDSONTWERP PIERRE LECONTE - SONORO
LICHTONTWERP MICHEL JACOBS - POPSHOP
KOSTUUM & PRODUCTIELEIDING SARAH FIESSETTE

Galerij

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.