Menu
Familie

Theater Artemis

De Man die alles weet

mid1-de-man-die-alles-weet-maas-theater-en-dans-phile-deprez-1.jpg

Datum:
zondag 5 mei 2019
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
15u00
Duur:
50 minuten
Leeftijd:
+4J
 
Koop tickets »

In deze keynote speech voor kleuters balanceert deskundoloog René van ‘t Hof op het dunne koord van het alomvattende weten. Samen met zijn assistenten Tjebbe Roelofs en Keimpe de Jong doet hij een poging de kinderen te vertellen over het ‘alles’. Kun je alles weten? De man beweert van wel. Beleef samen hoe volwassen kennis vrolijk en zonder pardon wordt omvergelopen door de nieuwsgierigheid van de kleuters in het publiek. 
De man die alles weet typeert het eigenzinnige karakter van regisseur Jetse Batelaan van het Nederlands jeugdtheatergezelschap Theater Artemis. Zij maken interactief en anarchistisch theater. Theater dat verstoort en verstoord mag worden. Heerlijk grappig en absurd theater van bij onze noorderburen.

Onlangs nog reikte La Biennale di Venezia de Zilveren Leeuw uit aan de Nederlandse auteur-regisseur Jetse Batelaan van Theater Artemis. Volgens de jury is hij “theatermaker van innovatief jeugdtheater, en niet alleen dat”. De Zilveren Leeuw is de prijs voor jong talent in de podiumkunsten.

www.artemis.nl

 
 

 

pers

  • “Geniaal!” - NRC Handelsblad ★★★★★
  • “Zó onversneden goed” - Theaterkrant ★★★★★
  • “Een zeldzaam originele kleutervoorstelling! Met ‘De man die alles weet’ slaagt regisseur Jetse Batelaan erin zowel een piepjong als volwassen publiek te verroeren en te laten bulderen van het lachen. Als volleerd entertainer jojoot van ’t Hof met zijn publiek. Zijn behulpzame side-kick, grappig en goed getimed gespeeld door acteur Tjebbe Roelofs, zorgt voor gekke creaties en terzijdes. Samen vormen zij een onweerstaanbaar komisch Batelaan-duo, ontregelend bijgestaan door de sfeerverhogende multi-muzikant De Jong” - jury van de Zilveren Krekel 2014
  • "Ik zag om me heen kinderen met huid haar meebewegen met de gebeurtenissen, op een manier waar menig circusartiest van pure broodnijd al zijn vingers bij zou opeten." - De Groene Amsterdammer
  • "Lichtvoetig en tegendraads" - De Volkskrant ★★★★ (zie recensie hieronder)
  • "volstrekt originele en dwarse creatie", staat in de Groene Amsterdammer

Knutselplezier na de voorstelling

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.

 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.
Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

 

 

Credits

REGIE JETSE BATELAAN
SPEL RENÉ VAN ’T HOF, KEIMPE DE JONG, TJEBBE ROELOFS
LIVE MUZIEK KEIMPE DE JONG
DECOR HESTER JOLING
KOSTUUMS LIESBET SWINGS
LICHT GÉ WEGMAN

 

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

zo 26 jan 20 - 15u00
De Operaar Poephaar
Familie
muziek
Koop tickets »
zo 16 feb 20 - 14u00
Concert Magiq
Familie
muziek
Koop tickets »
zo 16 feb 20 - 16u00
Concert Magiq
Familie
muziek
Koop tickets »